Kuşadası'nda yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi hareketlilik de artıyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Mustafa Gökçe, balıkçı esnafıyla bir araya gelerek hem mevcut yönetimi eleştirdi hem de kendi vizyonunu paylaştı. Gökçe, Kuşadası'nın mevcut belediye başkanını hedef alarak, beş yıldır süren yönetiminin eksikliklerini ve sorunları vurguladı. Özellikle, şehrin kötü yönetildiğini, rantın kontrolsüzce arttığını ve toplum içinde ayrımcılık ile kin ve nefret dolu bir atmosfer oluştuğunu iddia etti.

KAMPANYA FİNANSMANI KONUSUNDA ŞEFFAFLIK TALEBİNDE BULUNDU

Gökçe, rakibinin seçim kampanyasının finansmanı konusunda şeffaflık talebinde bulundu. Kampanya bütçesinin 50 ile 70 milyon TL arasında olduğuna dikkat çekerek, bu paranın kaynağının açıklanması gerektiğini belirtti. Eğer kampanya, belediyenin kaynaklarıyla finanse ediliyorsa, bunun da kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini vurguladı.

Cumhur Ittifakinin Adayi Gokce Balikci Esnafiyla Bulustu 453561 687F494F11Cecaf300D4Ddf82Ab3971D

KAPSAMLI BİR DÖNÜŞÜM VAAD ETTİ

Cumhur İttifakı adayı, yerel seçimlerin genel siyasetten ayrı tutulması gerektiğini savunarak, vatandaşlardan, "bir dönem için emanet" talep etti. Kuşadası'nın çehresini değiştirecek projeleri olduğunu söyleyen Gökçe, altyapıdan üstyapıya, balıkçılıktan liman yönetimine kadar kapsamlı bir dönüşüm vaat etti. Vatandaşlara, eğer vaatlerini yerine getiremezse bir sonraki dönemde kendilerini görevden alma hakkı tanıdı.

Aydem Duyurdu. Söke elektrik kesintisi 17 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Söke elektrik kesintisi 17 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Cumhur Ittifakinin Adayi Gokce Balikci Esnafiyla Bulustu 453561 9E5C4C5Be2D2886Db3Cf6F5F1Bc3C7B8

Kaynak: AYLİN ESER