Tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran mide bulandırıcı cinsel istismar olayında flaş bir gelişme yaşandı. Muğla'da bir üvey baba, kaybolan kızı ve kızının arkadaşını aramak için Müge Anlı'nın programına başvurdu.

Aramaların tam 15'nci gününde kaybolan kızlar bulundu. Kızların bulunmasının ardından bu kez de Türkiye'yi dehşete düşüren mide bulandırıcı bir gerçek ortaya çıktı.

O I G R E~1

17 yaşındaki gencin feci ölümü 17 yaşındaki gencin feci ölümü

Kayıp kızlarını aramak için stüdyoya gelen Selahattin Y'nin, kızlara 14 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.
İddialar üzerine zanlı Selahattin Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNE İTİRAF ETMİŞTİ

Olayın ardından polis ekipleri anne Fitnat E'yi de ifadeye çağırdı. Anne Fitnat E., 5 saat süren ifadenin ardından istismara maruz kaldığını ve korktuğu için olayı anlatamadığını itiraf etmişti. Anne, suçlu bulunmamakla birlikte serbest bırakıldı.

Sadsadsa

TEPKİ BÜYÜK OLUNCA TUTUKLANDI

Serbest bırakılma kararına tepki sonrası anne Fitnat E.’yi yakalamak için tekrar çalışma başlatıldı. Anne Fitnat E., jandarma tarafından gece saatlerinde Aydın'a bağlı Efeler ilçesinde Baltaköy Mahallesi’nde yakalandı. Tutuklanan Fitnat E., buradan cezaevine gönderildi.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR