Miting gibi toplanan kalabalıpa seslenen Özel, projelerini açıklayarak şehrin markalaşması için birlikte çalışacaklarını vurguladı. Özel, halk buluşmasında mevcut AK Partili Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş'a sert eleştirilerde bulundu.

CHP'li Belediye Başkan adayı Galip Özel'in baba ocağı Koyuncular Mahallesi'nde düzenlediği halk buluşması, beklenenden daha büyük bir katılımla mitinge dönüştü. Köy meydanında toplanan coşkulu kalabalık, "Baba ocağına hoş geldin" pankartları açarak, "Galip Özel" sloganlarıyla atmosferi daha da coşturdu.

"ÖNCELİĞİMİZ SİYASET DEĞİL"

Her fırsatta Bozdoğan milliyetçisi olduğunu vurgulayan Özel, konuşmasına "Önceliğimiz siyaset değil, hizmet olacak. Bugün Aydın’da Büyükşehir Belediyesinden en iyi hizmeti getirecek olan ekip burada. Hayalimizin en başında markalaşan bir Bozdoğan olacak" diyerek başladı.

"ESNAF İÇİN NE YAPTI?"


Konuşmasında AK Partili Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş'ı eleştiren Özel, şehrin 5 yıldır hak ettiği hizmeti alamadığına dikkat çekerek, "Ben bugün kendisine soruyorum. Bozdoğan esnafı için ne yaptı? Sanayi Sitesi için ne yaptı? Allah razı olsun, yüzme havuzu yaptın ama niye kapalı, niye kilidi açılmıyor? Soğuk hava depomuz vardı, onu yıktılar engelleyemedik. Dünya kadar işçimiz vardı çıkarıldı, biz engelleyemedik. Biz seçildiğimiz takdirde hiçbir işçimizi çıkarmayacağız. Belediye çalışanı demek, hizmet demek. Biz alın teri çalanlar değiliz, biz alın teriyle beraberiz" şeklinde konuştu.

"DOĞALGAZI BİZ GETİRECEĞİZ"


Büyükşehir belediyesinin 3 ilçeye verdiği doğal gaz müjdesini hatırlatan Özel, büyükşehir meclis toplantısında yaşanan gerginliğe tepki gösterdi. Özel, "Bizim büyükşehir kaynaklarını çok iyi kullanmamız gerekir. Mecliste kavga ediyor. Kavga ederek çözüm bulamazsınız. Doğal gazı bu şehre biz getireceğiz. Demek ki büyükşehir olmadığı zaman senin aldığın kararın önemi yok. Kavga ederek değil çözüm üreterek ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Açıklamalarının ardından zeybek oynayan Özel, alkışlar eşliğinde meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Yetişkin’den iş bırakma eylemiyle ilgili açıklama “ İmkansız bir talep, imkansız bir sözleşme var ortada” Yetişkin’den iş bırakma eylemiyle ilgili açıklama “ İmkansız bir talep, imkansız bir sözleşme var ortada”

Chpli Ozel Baba Ocaginda Baskan Gibi Karsilandi Biz Alin Teri Calanlar Degiliz Biz Alin Teriyle Beraberiz 454887 A1C074Cbb1625580Eeaf1B8Fe925F34F

Chpli Ozel Baba Ocaginda Baskan Gibi Karsilandi Biz Alin Teri Calanlar Degiliz Biz Alin Teriyle Beraberiz 454887 D01D78054124Ccd480Fae65092A2Fea8

Chpli Ozel Baba Ocaginda Baskan Gibi Karsilandi Biz Alin Teri Calanlar Degiliz Biz Alin Teriyle Beraberiz 454887 2Beeef17Ff9729383D2E7472Fd4D10A6

Kaynak: NAZLI ALTINAYAR