AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Ak Parti Milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, MKYK üyesi Umut Tuncer, Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile 17 ilçe belediye başkan adayı katıldı.

ADAYLARIMIZ FAVORİ

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, BŞB ve 17 ilçede adaylarının seçmenlerden kabul gördüğünü belirterek, “Cumhur ittifakı adaylarının favori adaylar olduğunu ve seçimi alacağını öngörüyoruz. Aydın en büyük kaybı mevcut yönetimin kendi seçtirdiği adaylardan kaos ve kavgası oldu. Büyükşehir Belediye başkanın kapısı ilçe belediye başkanı ve muhtarlara kapalıydı. Bu dönemde vatandaş belediye başkanlarına ulaşacak. Güzel bir çalışma dönemi yaptık, bizim kazandığımız ilçede vatandaş kazanıyor” diye konuştu.

EGE HİZMETİ SEÇECEK

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen 80 günlük kampanya döneminde başarılı bir süreç olduğunu söyledi. Özmen, “Adaylarımız büyük bir heyecan ve coşku ile çalıştı. Cumhur ittifakı uyumu sahaya yansıdı. Bu Aydın için kazanç oldu bu süreçte. İddiasız olduğumuz bir ilçe yok. Muğla ve İzmir’den de farklı bir sonuç çıkacak. Ege bu dönemde hizmeti seçecek. Aydın’dan cumhurbaşkanımıza güzel müjde paylaşacağız” diyerek seçim sürecini değerlendirdi.

TEŞKİLATIMIZ SAYESİNDE KAZANACAĞIZ

Milletvekili Seda Sarıbaş ise “Son dönemece girildi. 3 aylık çalışmayı tamamlayacağız. Biz üzerimize düşeni yaptık, seçmen alamadığı hizmetin farkında. 31 Mart’ta çalışmaların karşılığını alacağız. Cumhur ittifakı olarak uyum içinde çalışmasından dolayı bu seçim teşkilat sayesinde kazanılacak. İnandık başardık 31 Mart’ta kazanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Savas Cercioglunu Devir Teslim Torenine Bekliyoruz 457857 0F272C178363Bdf5Ccda4E4294F7Cd38

SAHADA DEĞİŞİM ARZUSUNU GÖRÜYORUZ

Cumhur ittifakı olarak kenetlendiklerini ve secimi kazanacaklarını dile getiren Savaş, şunları söyledi: “Aydın yüzyılı vizyonunu ortaya koyarak Aydın’ın kayıp yıllarını, yerel yöneticilik hizmetlerinden yoksunluğu gidereceğiz. Sahada değişim arzusunu görüyoruz. Şehir yorgun, vatandaş bıkkın. İlk yüz günde yapacağımız projeleri, ilimizin daha fazla üretmesi adına potansiyelin ortaya çıkması için yapacaklarımızı seçmene anlattık. İlimizin tarımda turizmde anlamında daha çok pay alması için söz verdik. Aydın bir tarım, turizm ve termal kent. Üreten ürettiği değer katan bir şehir olarak büyükşehrin yapacaklarını anlattık. Sorunları çözmek adına BŞB üzerine düşeni yapmadığını, diğer illerle farkın açıldığını, şehrimizin yerinde saydığını anlattık. Her kesimde bunların heyecan yarattığını gördük. 31 Mart’ta BŞB ve 17 ilçeyi almamız sürpriz olmaz. Gördüğümüz manzara bunu gösteriyor. Aydın hizmete susamış ve aç.”

EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ

Savaş, “Şehrin merkezinde sivrisinekten vatandaşlar şikayetçiler. Altyapı, kanalizasyon, ulaşım gibi sorunları çözdüğümüz gibi rekabet ortamını sağlayacak yatırımlar yapacağız. Açıkladığımız her proje ayağı yere basıyor. Karşı taraf vaatlerini yerine getirmedi. Bizim projelerin bir matematiği var. Biz o projeleri yapacağız. Biz geçmişte daha büyük bütçeyi yönettik. Ekibimize ve çalışanlara güveniyoruz. Karşı taraf projelerini anlatmak yerine bizim projelerimizi karalamaya başladı. Kendisi ne basının karşısına çıkabildi, ne projelerini anlatabildi. Rakibimizin iftihar edebileceği bir proje olmadığı gibi oluşturduğu ekip ile iftira yolunu izledi. Kendisi çarşı pazarda koruma orduları ile gezdi. 15 yıldır Aydın’a kötülük yapan bir başkan var. Tek başına pazara girsin, gezsin. Sen bu şehrin belediye başkanının neden korkuyorsun? Kurduğun karanlık ilişkilerin hesabını ver. Belediye personeline yaptığın mobbingin hesabını ver. Hiçbir personelin aşı ile işi ile uğraşacağız. AYBA’yı kapatmayacak, daha da büyüteceğiz. Tüm tuşlara bastı. Aydın’da miting yapamıyorsun. Son gün konser verip seslenecek. Son israfını yaparak gidecek. Bizim projeler üzerinden yaptığımız kampanyaya karşın karalama kampanyası yürüttü. Vatandaşımız bunu görüyor. Kimin daha iyi hizmet üreteceğini çok daha net görüyor” diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU’NA EMLAKÇILIK HATIRLATMASI

Yıkılan kamu binaları yerine AVM veya bina yapılmayacağını ifade eden Savaş, “Rakibimiz bize ‘Deprem riski nedeniyle yıkılan stadın yerine ne yapacaksınız?’ dedi. AVM yapılacağını söyledi. Biz ‘park yapacağız’ dedik, elinde patladı. Hastaneler yerine AVM dedi, biz sağlık kuruluşları devam edecek’ dedik. Kendisi geçmişte emlakçı olduğu için AVM’ye inşaatlara ilgisi var. Deprem için adım atmayan kendisi. Nerede boş arazi oluştuğunda bizim rezidans yapacağımızı iddia ediyor. Şehir hastanesinin yolunu ve altyapısını biz yapıyoruz” şeklinde konuştu. Savaş, seçimin kazananinin kendisi olacağını belirterek, “Büyükşehir belediye başkanını, 31 marttan sonra devir teslim törenine bekliyorum” diyerek çağrıda bulundu.

Ökten’in eşine ballı atama Ökten’in eşine ballı atama

Savas Cercioglunu Devir Teslim Torenine Bekliyoruz 457857 8921D50D9227Dc508119D5999E90C6Ce

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE