Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Aydın’da başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Aydın Elektrikçiler, Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muhsin İnce, eğitime de büyük önem veriyor. Eğitime destek olarak geleceğin ustaları olacak meslektaşlarının yanında olan Başkan İnce, bu doğrultuda Efeler Mesleki Eğitim Merkezi Elektrik Bölümü 12’nci sınıf öğrencilerini makamında ağırladı.

Ince 2

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”


Efeler Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ömer Kaçar ile Elektrik Bölümü Öğretmenleri Kazım Koç ve Burhan Dinç’in de yer aldığı ziyarette Başkan İnce, tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Genç meslektaşlarına desteğini ileten Başkan İnce, “Geleceğimizin ustaları olan genç meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendileriyle tecrübe ve deneyimlerimizi paylaştık. Verimli bir çalışma oldu. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlerimiz için de çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler de desteklerinden dolayı Başkan İnce’ye teşekkür etti.

Ince 1

Kaynak: HABER MERKEZİ