Başçayır Mahalle Meydanında düzenlenen yemeğe mahalle halkı çoluk cocuk, genç yaşlı, kadın erkek yoğun bir katılım gösterdi. Başçayır’da vatandaşlar tarafından meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Çerçioğlu, yoğun ilgiden dolayı masadaki yerine güçlükle ulaştı. Mahalle kadınları evlerinden getirdikleri çiçekleri ve el işi yazmaları Başkan Özlem Çerçioğlu’na hediye ettiler.

I M G 20240304 W A0085

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN

Yemek öncesi söz alan mahalle muhtarı Emin Özdemir, mahalleye ulaşımı sağlayan yolun ikinci kat asfalt yapılmasını, Başçayır-Karatepe bağlantı yolunun yenilenmesini ve bahçe yollarının bakım yapılmasını talep etti. Daha sonra tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Başçayır-Karatepe yolu ilçe belediyesinin sorumluluğunda bugüne kadar bu yolu ilçe belediyesi yapmadıysa Başçayır halkının ricasını biz emir talep ederiz ve yarından itibaren iş makinelerini gönderiyoruz, çalışmalara başlıyoruz. İkinci kat asfaltı da yaparız. Biz Aydın’a Köşk’e ve Başçayır’a hizmet için bu makamlardayız. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

I M G 20240304 W A0082

ÇERÇİOĞLU’NA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

Zeybek gösterlerinin de sergilendiği yemeğe CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Köşk Belediye Başkan Adayı Alper Aydoğdu, Aydın Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, belediye meclis üyesi adayları, Köşk’ün bir çok mahalle muhtarı, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

I M G 20240304 W A0084

Yemek sonunda Başçayır mahallesi sakinleri Özlem Çerçioğlu ile fotoğraf çektirebilmek için adeta bir birileriyle yarıştılar.

I M G 20240304 W A0079

I M G 20240304 W A0077

Kaynak: HABER MERKEZİ