Gündem

Başkan Celbek’ten İncirliova ve Acarlar’a gençlik merkezi müjdesi

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İncirliova’nın merkezine ve Acarlar Mahallesi’ne birer gençlik merkezi yapılacağını belirterek, ”Merkezdeki gençlik merkezi için ihale yapıldı, yakın zamanda yapım çalışmalarına başlanacak. Acarlar gençlik merkezi için ise yer arayışındayız. Uygun bir yer belirlendiğinde onun da ihalesi gerçekleştirilecek” dedi.

Abone Ol

“HAYIRLI OLSUN”


Daha sonra Milletvekili Yavuz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Acarlar Mahallesi’nde yapılması planlanan gençlik merkezi için eski sağlık ocağı arazisinde, incelemelerde bulundu. İncirliova ve Acarlar halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Celbek, “Talebimiz üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Acarlar Mahallemize gençlik merkezi yapmaya karar verdi. Mahallede, merkezin yapılacağı yerle ilgili inceleme yaptık, vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Eski sağlık ocağı arazisi, ihtimaller arasında. Yerin tam olarak belirlenmesinin ardından, bakanlığımız, merkezin yapımı için ihaleye çıkacak. Acarlar’ın yanı sıra İncirliova’nın merkezine de gençlik merkezi kazandıracağız. Merkezdeki gençlik merkezi için ihale yapıldı, ihale süreci tamamlandığında merkezin inşaat çalışmaları başlayacak. Gençlik merkezlerimizin İncirliova ve Acarlar’a hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Teşkilat olarak Ankara’nın elinin İncirliova’ya daha fazla değmesi için çalıştıklarını kaydeden Celbek, ilçesinin her mahallesinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Mahallelerimiz arasında ayrım yapmaksızın hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu. Celbek, hizmet desteği için de Milletvekili Metin Yavuz’a teşekkür etti.