Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden Cumhur İttifakı adaylarının başarıyla ayrılacağını ifade ederek, “Zafer Cumhur İttifakının olacak” dedi.
Abone Ol
“HEMŞERİLERİMİZ CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK GÖSTERECEKTİR”
‘Cumhur İttifakı Türkiye'nin haklı gururu, milli özlemlerin tercümanı, milli ülkülerin güvencesidir’ diyen Pehlivan, “Türkiye'mizde ve Cennet Aydın'ımızda hemşehrilerimiz millet ve devlet için birlik ve beraberliğin nasıl gerçekleşeceğini 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına destek gösterecektir. Aydın ilimizin çağdaş, tarihine yakışır mahalli idareler yönetime Cumhur İttifakı adayları ile kavuşacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi maksadıyla fedakarca yaptığımız katkıları ve mücadeleleri kesintiye uğratmadan sürdüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine Aydın İlimizde Cumhur İttifakı katılacaktır. Bütüncül Yaklaşım - Birlikte Yönetim temelinde üretken belediye ilkesinde, endüstri 4.0 disiplini ile toplum 5.0 tekniği ile sosyal hayatı doğru zeminlerde buluşturan yapıda Cumhur İttifakı'nın yetkin adayları ile seçimlere katılacağız” dedi.
“ZAFER CUMHUR İTTİFAKI'NINDIR”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş ve ilçe belediye başkanlarına seçimlerde başarılar dileyen Pehlivan, “Yürekli Efeler Diyor ki! Milli şeref için Cumhur İttifakı. Milli beka için Cumhur İttifakı. Gönülden gönüle açılan pencerelerden dolan beka ışığı yürekleri tutuşturup mumdan kuşatmayı Allah’ın izniyle yakıp geçecektir. Zafer Türk Milleti'nindir. Zafer bir ve beraberliğe inanmış milli vicdanındır. Zafer Cumhur İttifakı'nındır. Zafer Aydınlı hemşehrilerimindir” diye konuştu.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Aydın Ses Gazetesi sitemize
abone olun.