İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İleri Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitimi’ni ziyaret ederek verilen eğitimle ilgili Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Sürüş Eğitmenlerinden bilgi aldı. “Acil sağlık hizmetlerinin eşit, ulaşılabilir, kaliteli, hızlı ve verimli olarak yürütülmesini sağlamasına yürütülmesi adına çalışmaların yürütüldüğünü belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, motosiklet ambulans ekibinin daha etkin sağlık hizmeti vereceğini ifade etti. İl Sağlık Müdürü Şenkul, İl Emniyet Müdürlüğüne destekleri için Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Sürüş Eğitmenleri ile eğitime katılan personellere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Aydinda Motosiklet Ambulans Ekiplerine Egitim 471181 68B866Dfbdb87Eaa69Dd50241D383004

VAKALARA ULAŞIM HIZLANACAK

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı İl Ambulans Servisi Başhekimliğince sunulan acil sağlık hizmetlerinin etkin, verimli, ulaşılabilir ve hızlı sunulması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında vakaya ulaşımı da hızlandıran motorize ambulans ekiplerine yönelik olarak "İleri Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitimi" veriliyor.

Aydın'da Hafta Sonu Hava Durumu Nasıl Olacak! Meteoroloji Açıkladı... Aydın'da Hafta Sonu Hava Durumu Nasıl Olacak! Meteoroloji Açıkladı...

Aydinda Motosiklet Ambulans Ekiplerine Egitim 471181 Daf4D94Fb78551C8722A8Fe63B2Ecd0E

MOTORİZE EKİPLER İLE ADIN EMİN ELLERDE

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak düzenlenen ve bölgenin ilk "İleri Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitimi" olan Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Sürüş Eğitmenleri Polis Memuru Mustafa Yamanol, ve Erhan Aktaş tarafından verilen eğitime 10 personel katıldı. Üç hafta sürecek olan İleri Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitiminde; motosiklet tanıtımı, motosiklete inip binme teknikleri, düşme ve düşen motosikletin kaldırılması teknikleri, engel parkurları, acil fren, engellerden kurtulma, viraj parkurları, kaldırım, arazi ve yokuş çalışmaları, motosiklet ile jimnastik çalışmaları gibi konularda deneyim kazanmaları sağlanacak. Eğitim sonunda motorize ekiplere görev alacak olan personellerin sertifikaları İçişleri Bakanlığınca düzenlenerek sağlık personeline takdim edilecek.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE