Germencikli çocuklar, spor yapıyor Germencikli çocuklar, spor yapıyor

Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, 2024-2025 sezonda iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosundaki tüm yabancı oyuncuları gönderen ve milli takımlarında oynayan yabancı oyuncuları kadrosuna katan Mavi Beyazlılar, 5’nci yabancı oyuncu transferi yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Aydina Polonyali Super Star 475442 21Cf6Af0E0B195Ffc5Eeae3B035Cbe3A

İMZAYI ATTI

Aydın ekibi, Polonya Ligi ekiplerinden Energa MKS Kalisz forması giyen Aleksandra Rasinska ile sözleşme imzaladı. Pasör çaprazı mevkinde görev yapan 26 yaşındaki Polonyalı için kulübün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunuldu. Yapılan paylaşımda, “Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren takımımız, son olarak Polonya ligi takımlarından Energa MKS Kalisz forması giyen başarılı pasör çaprazı Aleksandra Rasinska ile sözleşme imzaladı. Sporcumuzun başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İSTATİSTİKLERİ GÖZ DOLDURDU

Polonya liginde geçtiğimiz sezonu 8’nci tamamlayan Kalisz'de geçirdiği iki sezonun ardından Aleksandra Rasinska Aydın Büyükşehir Belediyespor'un teklifini seçti. Aleksandra Rasinska uzun yıllar TAURON Ligi'nde oynadı. Polonya ekipleri Legionovia Legionowo, Volley Wrocław'nin yanı sıra İtalyan Green Warriors Sassuolo'da da görev yaptı. TAURON Liga'da 181 maçta forma giydi ve 1840 sayı attı. Geçtiğimiz sezon ise 25 maçta oynadı ve bu maçlarda 318 sayı attı. Polonya liginde skorer sıralamasında 15. Sıradaki başarılı voleybolcu, 2023/2024 sezonunda üç kez maçın oyuncusu seçildi.
 

Editör: Cemre UZUN