Aydın ve Nazilli futbolunda gündemi sarsacak bir görüşme gerçekleştirildi. İddialara göre; Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Saygın Yapı Didim Belediyespor’un Kulüp Başkanı Murat Küçüker, TFF 2. Ligde mücadele eden ve son haftalarda ligde tutunan Nazilli Belediyespor’u almak için girişimlerde bulundu. Nazilli Belediyesinin, kulüpten desteğini çekmesinin ardından Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada belediye yönetimine tepki göstermiş ve kulübün ekonomik sorunları boğuştuğunu ifade etmişti.

Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Nazilli Belediyespor’da yaşanan bu ekonomik krizin ardından kulübün devredilmesi konusu Nazilli kamuoyunda dillendirilirken, kulübün devriyle ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Saygın Yapı Didim Belediyespor Başkanı Murat Küçüker’in, Nazilli Belediyespor’u satın almak için kulüp yetkilileri ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Her iki tarafından anlaşması durumunda ise Küçüker’in kulübü satın alarak başına geçeceği, takımın yine Nazilli’de çalışmalarını yapacağı ve maçlara da Nazilli adıyla çıkacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Aydin Futbolunda Gundemi Sarsacak Iddia Nazilli Satiliyor Mu 471508 Fd45E53861Fa82B3B3Afb4781Ae5A606

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN