Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Aydın’da başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık ve yönetim kurulu üyeleri, halı saha maçı yapan basın mensuplarını yalnız bırakmadı. Başkan Barışık ve yönetimi, ulusal ve yerel basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin Yıldız Halı Saha’da bu hafta oynadığı maçı izledi. Büyük heyecana sahne olan maçın sonunda Başkan Barışık ve ekibi, gazetecilere baklava ikram etti. Gazetecilerle sohbet eden Barışık ve yönetimi, mücadelelerinden dolayı her iki takımı tebrik etti.

“AYDIN BASINININ YANINDAYIZ”

Aydın basını ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barışık, “Basın mensubu arkadaşlarımız her hafta halı saha maçı yapıyor. Bu hafta maça gelerek kendilerini büyük bir heyecanla izledik. Sporu seven birisi olarak maçtan büyük bir keyif aldık. Maç sonunda da gazeteci arkadaşlarımıza baklava ikram ettik. Keyifli bir maç ve sohbet oldu. Sahadaki mücadelelerinden dolayı gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Her zaman Aydın basınının yanındayız.” dedi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve gazeteciler de baklava ikramı ve ziyaretlerinden dolayı Başkan Barışık ve yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ