Nazilli’de seçime 5 gün kala, siyasi hareketlilik devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde şehrin simgesi ve marka değeri olan Nazilli Belediyespor’un, yönetimi tarafından yapılan siyasi bir açıklama gündemde tartışmalara neden olmuştu. Kulüp Başkanı Şahin Kaya, kulüp olarak yerel seçimlerde destek verecekleri adayı açıklayarak, yönetim kurulu olarak İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz'ı destekleme kararı aldıklarını Nazilli kamuoyuna duyurdu.

TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Başkan Kaya şehirden destek istediklerinde çağrılarına bir tek İYİ Partili Korkmaz’ın destek verdiğini söyleyerek “Bize bu konuda tek destek veren kişi İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz oldu. Bunun içinde buradan çağırımdır. Tüm Nazilli Belediyespor camiasına, tüm Nazilli Belediyespor taraftarlarına, tüm sevenlerine, tüm Malatyalı hemşerilerime, Nazilli Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cüneyt Korkmaz’a oy vermelerini istiyorum.” ifadelerine yer vermişti.
Kaya’nın açıklamalarının ardından destek kararı şehirde tartışmalara neden oldu. Bir kesim Kaya ve yönetiminin aldıkları karara destek olurken bir kesim de Nazilli Belediyespor’un siyasete bulaştırılmaması gerektiğini söyleyerek tepki göstermişti.

Alem Genclik Son Sozu Soyledi Biz Parti Degil Nazillisporu Tutuyoruz 457057 88E7759746D7Ed7Ff73619E3Ba62F627

“BİZ PARTİ DEĞİL NAZİLLİSPOR 'U TUTUYORUZ”

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya’nın kamuoyu açıklamasının ardından bir açıklama da ilçenin en büyük ve en etkili taraftar grubu olan Alem Gençlik’ten geldi. Alem Gençlik grubu sosyal medyada yaptığı paylaşımda halkın iradesine saygı duyduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi ;
“Bizler Nazillispor Alem Gençlik taraftar grubu üyeleri olarak 7’den 70’e iyi günde kötü günde her zaman takımımızı en iyi şekilde gerek iç sahada olsun gerekse deplasmanlarda olsun destekledik ve bundan sonrada en iyi şekilde her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Malumunuz seçim arefesindeyiz. Bizler Nazillispor’umuzu her zaman siyasetin üzerinde tutmuşuzdur. Hiç bir zaman kulübümüzü siyasetin içine sokmamaya özen göstermişizdir. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde halkımızın iradesine saygı göstereceğiz. Herkes vatandaşlık görevini yerine getirecektir. Sonucunda Kazanan belediye başkanının her zaman Nazillispor’umuza maddi ve manevi en iyi şekilde destek olmasını temenni ediyoruz. Bizler Nazillisporumuzun her zaman arkasında durduk durmaya da devam edeceğiz. Bizim için başkan olarak kim gelmiş önemli değildir. Nazillispor’a destek veren herkesin yanındayız. Biz parti değil Nazillispor 'u tutuyoruz. Kazanan belediye başkanının her zaman Nazillispor’umuza destek olmasını istiyoruz. Şimdiden seçimi kazanacak olan belediye başkanına hayırlı olsun diliyor, başarılar diliyoruz. Saygılarımızla.”

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR