Yerel  seçimlere günler kala partilerin seçim çalışmaları hızlandı. Dün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayan Nazilli’de bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı. Akşener ilçenin kalbi olarak adlandırılan Uzun Çarşı girişinde partililer tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılandı. Otobüsten inen Genel Başkan Meral Akşener, partililerin sevgi gösterileri arasından Uzun Çarşı’da kendisi için hazırlanan platformdan vatandaşlara seslendi. Akşener konuşması öncesi Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz ve Aydın Büyükşehir Başkan adayı Özer Kayalı’yı yanına alarak konuşmasına başladı. 

AK Parti Milletvekilleri Bakan Yumaklı ile görüştü AK Parti Milletvekilleri Bakan Yumaklı ile görüştü

Meral Akşener 3
“ADAYIMIZ ÇALMAYACAK, ÇIRPMAYACAK VE ŞANTAJA MARUZ KALMAYACAK”
Kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “2023’te halk bize muhalefet olmaması istedi, öteki partiye de hizmet etme görevi verdi. Şimdi yerel seçimlere gidiyoruz. Bütün partiler gibi bizde oylarınızı adaylarımıza istiyoruz. Cüneyt kardeşimiz ikna çabaları sonucu Nazilli Belediye Başkan adaylığına ikna ettim. Yani kararını zor veren verdikten sonra sonuna kadar giden bir kardeşim. Bende sonuna kadar kefilim. Projelerini inceledim. Cüneyt kardeşimiz çalmayacak, çarptırmayacak, şantaja maruz kalmayacak. Kişisel arızanız olursa şantaja maruz kalırsınız. Bu arkadaşımız şantaja maruz kalmayacak kadar dürüst bir arkadaşınız” diyerek adaylarına destek istedi. 

Meral Akşener 4
ERDOĞAN’A SESLENDİ, “EMEKLİLERE SEYYANEN ZAM YAP” 
Emekliler için Erdoğan’a seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Seçime giderken emeklilerin oylarını alabilmeniz için hallerini görmeniz lazım. Emekliler aç, aç. 10 bin lira emekli maaşı alan bir insanın geçinebilmesi mümkün değil. Diyorum ki sayın Erdoğan’a bayram ikramiyesini 7 bini lira yap. Seyyanen 11 bin lira zam yap. 5 bin lira yapacağını duydum kabul etmiyorum. Eğer bu dediklerimizi yapmazsa emeklilerimizin oyuna talibim. Partimize oylarımızı istiyorum” ifadelerini kullandı.  

Genel Başkan Meral Akşener 100 bin öğretmen ataması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. 

Meral AkşenerMeral Akşener 2

Editör: Gizem PEKTAŞ