Siyaset

AK Parti'nin adaylarına Çine'de görkemli karşılama

AK Parti'nin adaylarına Çine'de görkemli karşılama AK Parti Aydın Milletvekili adayları, Çine'de görkemli bir törenle karşılandı. Yoğun katılımla gerçekleşen törende Çineliler, AK Parti Aydın Milletvekili adaylarına sevgi gösterilerinde bulundu.

Abone Ol

SAVAŞ’A SEVGİ SELİ


Adayları çiçeklerle karşılayan Çineli gençler, hemşehrileri Mustafa Savaş’a ‘Aydın’ın ve Çine’nin abisi Mustafa Savaş’ tezahüratlarında bulundu. AK Parti Çine İlçe Başkanı Kandemir, yaptığı konuşmada milletvekili adayları ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Kandemir’in konuşmasının ardından konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Görüyoruz ki Çine 14 Mayıs’a hazır. Çine’den en güçlük destek ile Aydın’dan en yüksek milletvekili sayısı ile Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için yola çıktık. Çine, her zaman AK Parti’ye destek oldu. Girdiğimiz bütün seçimlerden birinci parti olarak çıkarttı. Bundan sonra destek göstereceğinizden inancımız tam. Biz bir olduğumuzda hiçbir şey bizi yıkamaz.” dedi.

“ÇİNE’DE DOĞAN ÇOCUĞUN KARNI ÇİNE’DE DOYMALI”


Çine’nin her zaman kendisine sahip çıktığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, “Çine’nin evladı olarak üçüncü kez milletvekili adaylığı için sizlerin karşısındayım. Yola çıkarken bir borcum var demiştim. Bu borcumu ödemek için var gücümle çalışacağımın sözünü vermiştim. Kendime göre vicdanım rahat. Önümüzdeki dönem parlamentoya gidecek olduğumuz arkadaşlarımız ile birlikte ilimize ve ilçemize var gücümüzle hizmet edeceğimizin sözünü bir kez daha buradan vermek istiyorum. Çine benim için çok önemli ve kıymetlidir. Çine’de doğan çocuğun karnı Çine’de doymalı. Hep gittiğimiz yerlerde bunu söyledim. Bugüne kadar bunun mücadelesini verdim, bundan sonra da vereceğim.” diye konuştu. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok önemli olduğunu kaydeden Savaş, “Çine ve Aydın geçmişte olduğu gibi bu seçimde de gerekli desteği tekrarlayacaktır. Biz, Çine ve Aydın’da yeni bir başarı hikayesi yazacağız. 21 yıllık eser ve hizmet siyasetini 14 Mayıs akşamı hep birlikte burada taçlandıracağız.” şeklinde konuştu.