Siyaset

AK Parti tam kadro sahada

Aydın’da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nden seçim startını veren AK Parti’nin 8 milletvekili adayı, hep birlikte ilçelerde vatandaşın karşısına çıkıyor.

Abone Ol

"YARIN DEĞİL, HEMEN ŞİMDİ"

AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun, seçim çalışmaları öncesinde Koçarlı ilçesindeki Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaretle ilgili AK Parti İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Her şey 14 Mayıs’ta başlamıştı. "Yeter söz de karar da milletindir" ülküsü ve şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda, iradesini temsil ettiğimiz milletimizin üstünde hiçbir güç tanımadan demokrasi bayrağını yarınlara taşımaya ant içtik. Yarın değil, hemen şimdi” ifadeleri kullanıldı.

VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR

Ökten ve milletvekili adaylarının seçim çalışmaları kapsamında ilk durağı Bozdoğan ilçesi oldu. İlçeyi ziyarette AK Parti milletvekili adaylarına Bozdoğanlıların yoğun ilgisi dikkat çekti. Bozdoğan ziyaretinin ardından Nazilli’ye giden AK Parti adayları, burada Nazilli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ni ziyaret etti. AK Parti heyeti, Kuyucak, Karacasu ilçelerinde de vatandaşla buluştu.

"GECE, GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, milletvekili adaylarının tam kadro katılımıyla ilde seçim startını verdiklerini belirterek, “Türkiye Yüzyılı ve Aydın’a hizmet kazandırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Adnan Menderes’in ‘Yeter söz de karar da milletindir’ ülküsü ve şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda 14 Mayıs’ta en iyi sonucu alacağız” diye konuştu.