Siyaset

AK Parti Nazilli’nin yeni yönetimi kahvaltıda buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli İlçe Teşkilatı, yeni yönetimin belirlenmesinin ardından birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Abone Ol

“NAZİLLİ KİLİT İLÇEDİR”

Kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Başkan Volkan Beyazıt, Nazilli’de yerel seçimleri dört dönemdir kazanamadıklarını ifade ederek; “Şimdi Kürşat Başkanımızın bize katılmasıyla yerel yönetimde bayrağımızı salladık. Bu seçimlerde bayrağımızı bu kez bileğimizin hakkıyla Nazilli semalarına dikeceğiz. Hem Nazilli’yi hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni genel iktidarla buluşturacağız. Büyükşehir’i kazanmak için Nazilli kilit ilçedir. Sağın en güçlü olduğu ilçedir. Bu noktada il başkanlığımızdan ve milletvekillerimizden daha fazla destek bekliyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde daha güzel bir Nazilli için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ AYDIN’I İSTİYOR”

AK Parti ailesinin içinde bulunmaktan gurur duyduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da, “31 Mart seçimlerinde hem Nazilli’de hem de Büyükşehir’de ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bu kadronun içine bulunmaktan büyük gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Aydın’ı istiyor. Nazilli’de genel yönetimin yerel yönetimle buluşmasının avantajlarını kasım ayından bu yana yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Nazilli’yi ziyaretinde taleplerimiz için talimatlar verildi ancak 6 Şubat’ta çok büyük bir deprem yaşadık. Deprem bölgesine öncelik verilmesi gerekiyordu. Buna rağmen Nazilli'mizde bir takım hizmetler yapılıyor. Nazilli hiçbir idealinden vazgeçmiş değildir. Hepsini gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

“GENEL MERKEZ TEŞKİLATLARI DİNLESİN”

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı kurucularından eski milletvekili Ahmet Ertürk, aday belirleme konusunda genel merkezin teşkilatları dinlemesini gerektiğini belirtti. Ertürk, “31 Mart seçimlerinde Nazilli adayının belirlenmesi için çeşitli anketler yaptırılıyor. Daha önceki yerel seçimlerde teşkilatların dinlenmemesinin sıkıntılarını yaşadık. 2014 yerel seçimlerinde Önder Tekeli’nin aday yapılmasını istedik ama Mustafa Acar aday gösterildi, sonuçta seçimi kaybettik. Bu yerel seçimler çok önemli. Genel merkezlerin doğru adaylarda karar kılacağına inanıyorum. Birlikte hareket ettiğimiz takdirde çok yakın olduğumuz Nazilli’de ve büyükşehirde seçimleri kazanacağız. Yeter ki genel merkez teşkilatları dinlesin. Belediyelerin hangi partilere verileceği de çok iyi değerlendirilmeli. İttifak ortaklarımız bizim kardeşlerimiz. Güçlerimize birleştirerek hedefe yürümemiz lazım” dedi.

“AYDIN’DA DESTAN YAZACAĞIZ”

Önce Aydın’ı sonra da Nazilli’yi AK Belediyecilik ile tanıştıracağız diyen AK Parti MKYK üyesi Umut Tuncer de; “Nazilli partimiz için çok önemli bir ilçe. Partimiz gönül belediyeciliği ile bir çok şehri kalkındırdı ama Aydın gelişmek bir yana geriye gidiyor. Bugünkü siyasi konjonktür her oyun kıymetini bilerek çalışmamızı gerektiriyor. Önce Nazilli’yi sonra Büyükşehir’i AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü adayın kazanması için her hücremizle çalışacağız. Az kaldı, Aydın’da destan yazacağız” ifadelerini kullandı.