Olay, Cuma Mahallesi 220 sokakta gmeydana geldi. Aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Mestan Türkmen (52) ile eşi Nursel Türkmen arasında evde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mestan Türkmen, eşi Nursel Türkmen’i öldüresiye dövdü. Talihsiz kadın aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yerde hareketsiz kalırken, şüpheli koca ise olay yerinden kaçtı. Eve gelen kızı annesini kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.  Türkmen’in yapılan otopsisinde ilk belirlemelere göre boyun ve yüz bölgesine çok sayıda darbe aldığı belirtildi. Olayın ardından polis ekipleri tarafından ifadesi alınan Nursel Türkmen’in kızı Y.T’nin annesini babasının öldürdüğünü söylediği öğrenildi. 

Aydın'da pes dedirten olay! Parktaki bankı çaldılar Aydın'da pes dedirten olay! Parktaki bankı çaldılar

15 Yillik Esini Olduren Cani Icin Cember Daraldi Goren Ihbar Etsin 477586 B53Bbfc846E231872F3Db20B25A9Bf80
Didik Didik Aranıyor 
Zanlı Mestan Turkmen’in olay yerinden minibüse binerek kaçtığı belirlendi.  Cinayet zanlısı Mestan Turkmen’in gidebileceği Umurlu ve Yukarıkayacık mahallesindeki dağlık alandaki yerler, Akkoz yaylasındaki boş evler Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel Harekat ekipleri tarafından didik didik aranırken, havadan ise İnsansız Hava Aracı (İHA) ile dağlık alanlar taranıyor. 
Cinayet zanlısının yakalanması için çalışmalar aralıksız devam ederken çemberin daraldığı ve yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

15 Yillik Esini Olduren Cani Icin Cember Daraldi Goren Ihbar Etsin 477586 Affd7F93927C1E2133724Ebf0163B04F

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE