Jandarma Nazilli’de bir torbacıyı daha paketledi! 1 kilo met ile yakalandı... Jandarma Nazilli’de bir torbacıyı daha paketledi! 1 kilo met ile yakalandı...

Çine İlçesi Kavşit Mahallesi Koyunlar Mevkiinde bulunan alanda çalışma yapan bir kamu kurumuna ait iş makinesinin ucuna takılan kırıcının kimliği belirsiz şahıslarca çalındı. İhbarın ardından harekete geçen Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince koordineli olarak hırsızlık olayı araştırılmaya başlandı.

108 Saatlik Goruntuleri Inceleyen Jandarma Hirsizlari Yakaladi 475809 39Be9A3F20D16F60Bf4Ac51557Fcea4E


Hırsızlık olayının meydana geldiği zaman diliminin belirlenmesine müteakip olay yeri, çevresinde ve muhtemel kaçış istikametlerinde bulunan 27 kameraya ait toplam 108 saatlik görüntü jandarma ekiplerince incelendi.

Şüpheli bir araç ile içerisinde bulunan 2 şahsın olayın meydana geldiği bölgede keşif yaptıktan bir gün sonra başka bir şahsa ait kamyonet ile anayolu kullanmayıp ara yollardan Muğla’nın Milas ilçesine gittikleri tespit edildi. Yapılan detaylı araştırma sonucu ekipler tarafından şüphelilerin A.D ve Ö.D olduğu belirlendi.

108 Saatlik Goruntuleri Inceleyen Jandarma Hirsizlari Yakaladi 475809 9D7D7A2Ebe99E1Ffdbd8E2D620Fa3Ef7

Hırsızlık malzemesi kırıcı, A.D isimli şüphelinin Milas’ta bulunan ikametinde ele geçirilerek kurum yetkilisine teslim edildi. Yakalanan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ