Vatandaşlar, "Aydın'da Özlem, Germencik'te Burak" sloganları ile sevgilerini ortaya koydu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, mahalle mitinglerine Ortaklar ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge, partililer ve kendisine destek veren gönüllülerle birlikte yürüyerek giden Zencirci, yol güzergahı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları selamladı. Vatandaşlar, kendilerini selamlayan Zencirci’ye “Burak Başkan” sloganları ile karşılık verdi. Meclis üyesi adayları ve eşi Saliha Zencirci’nin eşlik ettiği Zencirci, miting alanında toplanan yüzlerce vatandaşla buluştu.

EGE ET MÜJDESİ


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selamını, Ortaklar halkına bir müjde ile ileten Zencirci, "Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Ortaklar'a çok selamı var. Bu sefer sadece selam getirmedim, size bir de müjdem var. Açılmasını beklediğiniz Ege Et dükkanı, en kısa sürede hizmetinizde olacak. Ortaklar halkına hayırlı olsun" dedi. Kalabalığın "Aydın'da Özlem, Germencik'te Burak" sloganları atmasının ardından konuşmasına devam eden Zencirci, Ortaklar'ın meşhur lezzeti çöp şiş ile ilgili tanıtım çalışması ve festival yapacaklarını açıkladı.

"ÇÖP ŞİŞİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRECEĞİZ"


Ortaklar çöp şişini tüm dünyanın tanımasını sağlayacaklarını belirten Zencirci, şunları kaydetti:
"Göreve geldiğimizde sosyal medya aracılığı ile bütün dünyaya çöp şişi tanıtacağız. Bunun tanıtımını da profesyonel bir ekiple yapacağız. Her yıl da Ortaklar Çöp Şiş Festivali düzenleyeceğiz. Ankara ve Adana'daki vatandaşlarımız, Ortaklar'a gelip, meşhur çöp şişimizi tadacak. Ortaklar çöp şişi eski günlerine döndüreceğiz."

Zencirciden Ortaklarda Mitingi Aydinda Ozlem Germencikte Burak 457824 E40B0129968Ce445C9C02A378Ff5A858

“HİZMET İÇİN GÖREVE GELİYORUZ”


İlçeye katma değer kazandırmaları ve belediyeye de para sokmaları gerektiğinin altını çizen Zencirci, gece gündüz çalışmak için göreve geleceklerini ifade etti. Ortaklar belediye hizmet binasını hizmete açacaklarını, Ortaklar ve Germencik’e kapalı pazarı kazandıracaklarını, kadın evleri açacaklarını, Ortaklar’a mesire alanı yapacaklarını, çiftçilere ücretsiz incir ve zeytin fidanları dağıtacaklarını anlatan Zencirci, “Hizmet için göreve geliyoruz” dedi. Zencirci, Ortaklar halkının doğal gaz istediğinin altını çizerek, “Ortaklar halkının bizden asıl duymak istediği konu, doğal gaz. Halkımızın doğal gaz talebi olduğunu biliyorum. Ortaklar’a doğal gaz bağlanması için gerekirse, doğal gaz firmasının kapısına dayanır, doğal gazı Ortaklar’a getiririz” diye konuştu.

Zencirciden Ortaklarda Mitingi Aydinda Ozlem Germencikte Burak 457824 5572A718Fbb4D5F6E046303971F20176

EŞİT HİZMET VURGUSU


İlçenin her yerine eşit bir şekilde hizmet edeceklerini vurgulayan Zencirci, “Hangi bölgede sıkıntı varsa, nerenin hizmete ihtiyacı varsa, biz orada olacağız. ‘Bu bize oy verdi, bu mahalle bize uzak, bu mahalle bize ters’ derdi yok bizde. Bizim derdimiz Germencik topraklarında yaşayan kim varsa hepsine eşit şekilde hizmet yapmak üzere göreve geliyoruz” ifadelerini kullandı. 1 Nisan’dan sonra Germencik’te kavga, gürültü olmayacağını dile getiren Zencirci, çalışkan ve güler yüzlü bir belediyenin görev yapacağını anlattı. Demiryolu alt geçitlerini, her yağmur yağdığında su bastığını belirten Zencirci, su basmaması durumunda ise alt geçitlerin karanlık ve kokudan dolayı kullanılamadığını ifade etti. Meclis üyesi adaylarını da tanıtan Zencirci, destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Asgari ücretin 3 ayda bir artırılması için CHP'den kanun teklifi Asgari ücretin 3 ayda bir artırılması için CHP'den kanun teklifi

Kaynak: EMRAH DİNÇER