AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Ramazan Bayramı’nda Monaco’ya giderek Yat Kulübü’nde ıstakoz fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı bu paylaşımla AK Partili Bursalı, eleştirilerin hedefi oldu. Birçok kesim tarafından eleştirilen Bursalı’ya, Aydın’da iş insanı Abdürahim Tikbaş’tan destek geldi. 
“AYDIN’IN BİR DEĞERİDİR”
Aymira Hotel ve Spa’nın sahibi olan Tikbaş, Bursalı’ya verdiği destekle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Şebnem, Aydınlıdır. Aydın’ımızın bir değeridir. Aydın’ı da en güzel şekilde temsil ediyor. Hem rahmetli annesi ve babası hem de kendisi çok mütevazı insanlardır. Mütevazı da örnek aldığım ve verdiğim bir kişidir. Aynı mahallede büyüdüğüm Şebnem hanım hem ilkokul hem de liseden arkadaşımdır. Tevazunun ne olduğu bizler kadar iyi bilen bir insandır.” 

Aydın’da minikler, sporu yaşam tarzı haline getiriyor Aydın’da minikler, sporu yaşam tarzı haline getiriyor

Tikbastan Bursaliya Destek Kendisi Mutevazi Bir Insandir 462453 5F7C3Ace24Dc1569Fe51Ad04Da508E65
“HER ZAMAN YANINDAYIM”
Tikbaş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Paylaşımın yanlış olduğunu düşünerek kamuoyundan özür dileyerek üzerine düşeni en iyi yapmıştır. Bu anlamda Şebnem hanımın linç edilmesini doğru bulmuyorum. Konuları başka yerlere çekmek doğru değil. Ben siyasetten değil dostluklardan beslenirim. Hiçbir zaman siyasi dostluk kuran biri değilim. Ben her zaman Şebnem kardeşimin yanındayım. Bunu kendisini çok iyi tanıyan birisi olarak söylüyorum.” 
Ayrıca Tikbaş, özellikle spor ve siyaset başta olmak üzere tüm alanlarda vatandaşlar olarak gerilimden uzak olmaları gerektiğini söyledi.  

Kaynak: HABER MERKEZİ