Aydın’da 41 yıl sonra gelen sevinç Aydın’da 41 yıl sonra gelen sevinç

Aydın Barosu tarafından düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Aydın’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Gökhan Bozkurt, Aydın Barosu Başkanı Sezgin Çetin ve beraberindeki heyet ile birlikte Aydın Valisi Yakup Canbolat’ı ziyaret etti.
Vali Canbolat, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyet ile Valilik makamında bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Canbolat, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyete ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek Aydın’a özgü ürünler hediye etti. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, misafirperverliği dolayısıyla Vali Canbolat’a teşekkürlerini iletti.

Tbb Baskani Sagkandan Aydinda Ziyaret Turu 466901 1B6Dd8Dbc54A097Ab8E05Dc157Ef0449

Tbb Baskani Sagkandan Aydinda Ziyaret Turu 466901 Ba877492000Afed7578Ba40Bfe09B3B5

ÇERÇİOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİLER


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyet daha sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu’nun ardından Sağkan ziyaret turunu Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve Aydın Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Önder Kürşad Mutlu’yu makamlarında ziyaret ederek tamamladı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ