Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 11 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 11 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Kısırlaştırılan iki kedinin sıcak yuvaya kavuşması için Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Hastaoğlu Tekinbaş, hayvanseverlere çağrıda bulundu.
Aydın’ın Efeler ilçesinin Kurtuluş ve Güzelhisar Mahallesi’nde iddiaya göre sahipleri tarafından sokağa bırakılan iki kediye Aydın Hayvanları Koruma Derneği sahip çıktı. Vatandaşlar tarafından getirilen iki kedinin gerekli sağlık kontrolleri yapan dernek, kedilere yuva bulunması için harekete geçti.

Sokaga Terk Edildiler 465611 627C7Ba8470377B873Cf993Ce55E9Ebb

“İÇ PARAZİTLERİ YAPILDI”


Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Hastaoğlu Tekinbaş, söz konusu iki kedi için hayvanseverlere çağrıda bulundu. Kedilerden biri olan İran kedisi olduğunu kaydeden Başkan Tekinbaş, “İki kediye de yuva arıyoruz. Sokağa yaşayabilecek beceriye sahip değil gibi görünüyorlar. İkisi de kısırlaştı. İkisinin de iç dış parazitleri yapıldı. Hayvanları sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız 05423649188 numaralı hattan arayarak bizlere ulaşabilir ve kedilerle ilgili bilgi alabilir.” dedi.

Editör: Derya AKGÜL