Keskin, “İddialar, asılsız ve iftira” Keskin, “İddialar, asılsız ve iftira”

Belediye Başkanı Özgür Arıcı, ihalenin halkın katılımına açık olduğunu duyurarak, “Şeffaf belediyecilik bizim işimiz” dedi.


Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonucunda göreve gelen Belediye Başkanı CHP’li Özgür Arıcı, şeffaf belediyecilik örneği sergiledi. 14 mahallede bulunan belediyeye ait çam ağacı alanlarını, 2 Mayıs Perşembe Günü halka açık ihale ile kiraya vereceklerini duyuran Arıcı, söz konusu alanlardan kiralamak isteyen vatandaşları, ihaleye katılmaya davet etti. Sosyal medya hesabından ihale ile ilgili açıklama yapan Arıcı, şeffaf belediyeciliğin kendilerinin işi olduğunu söyledi. İhale ile kiraya verilecek taşınmazların listesini de paylaşan Arıcı, hemşehrilerine seslenerek, “1 Nisan itibariyle belediyemizde tüm iş ve işlemleri ortak akıl ve saydam yönetim anlayışı ile gerçekleştirmeye başladık” dedi. İhalenin halka açık olarak yapılacağının altını çizen Arıcı, hemşehrilerine ihalenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Kocarlidan Seffaf Ihale Baskan Ihaleyi Bizzat Kendisi Duyurdu 465449 79E893013F2Fb5474F7C126E738B1Cb4
Öte yandan Koçarlı Belediyesi; Yağcıdere, Gaffarlar, Cincin, Yağhanlı, Yeniköy, Çakmar, Çakırbeyli, Halilbeyli, Boğaziçi(Madrandere), Kasaplar, Haydarlı, Gözkaya, Yeni ve Gündoğan mahallelerinde yer alan çam ağacı alanlarını, 5 yıl süre ile kiraya vermek için ihale çıktı. İhale, açık teklif alma usulü ile Koçarlı Belediye Meclisi Salonu’nda 2 Mayıs’ta 13.40 ile 15.40 saatleri arasında encümen huzurunda yapılacak.

Muhabir: Emrah Dinçer