Yerel seçimlerde yaklaşık 30 sene sonra Nazilli’yi tekrar kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde bayram havası hala daha devam ediyor. Yıllar sonra CHP’den seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Dr. Ertuğrul Tetik’e hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmezken, son ziyaret CHP Aydın Milletvekilleri’nden geldi.
Başkan Ertuğrul Tetik’i makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz ve Hüseyin Yıldız hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ekip olarak Başkan Tetik’e güvenlerinin sonsuz olduğunu söyleyen milletvekilleri, hizmet ve destek sözü verdi.

Chp Milletvekillerinden Baskan Tetike Ziyaret Nazilli Onumuzdeki Donemde Cok Farkli Bir Noktada Olacak 466920 225Aaa9135C02397742D5C426E9B86F7

“NAZİLLİ’DE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜNÜZ”


Nazilli’de yıllar sonra gelen başarıdan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Tebrik ediyoruz. Bugün milletvekillerimiz de il başkanımızla beraber Nazilli Belediye Başkanımızı, belediye meclis üyelerimizi tebrik etmeye geldik. Oradan da örgütümüze geçeceğiz. İlçe örgütümüzü tebrik edeceğiz. Nazilli'de yüzümüzü güldürdünüz. Emeklerinize sağlık. Hem Aydın'da hem Türkiye'de çok güzel bir seçim sonucu elde ettik. Bundan sonra inşallah Nazilli'nin yüzünü ağartacak işler yapacaksınız. Onda hiç şüphemiz yok. Bizim başımızı yere eğmeyeceksiniz. Önümüzdeki dönem hem Nazilli hem Aydın hem Türkiye sizin emekleriniz omuzlarınız üzerinde yeniden şekillenecek. Nazilli Aydın'ın en önemli ilçelerinden birisi. Merkez ilçe Efeler'den sonra en büyük ilçesi. O yüzden uzun süreden bu yana Nazilli'de arzu edilen vatandaşın beklediği yapılacak işler var. Sizin gibi dinamik, çalışkan, Nazilli'yi seven kampanya döneminde de gördüğümüz gibi hatta iç içe kucaklaşan bir belediye başkanını görmek yine çalışkan bir belediye meclis ekibini görmek bizim inancımızı umudumuzu daha da tetikliyor. Nazilli önümüzdeki dönemde çok daha farklı bir noktada olacak onu hepiniz göreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Chp Milletvekillerinden Baskan Tetike Ziyaret Nazilli Onumuzdeki Donemde Cok Farkli Bir Noktada Olacak 466920 55Cf848262Bb1Df172573C56A1156334

Nazilli’de üzen ayrılık Nazilli’de üzen ayrılık


“ÇOK ŞANSLIYIM”


Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, ilk günden beri milletvekillerinin desteğini hissettiğini söyledi. Kendisinin çok şanslı olduğunu söyleyen Tetik, “Ben o kadar mutluyum ki bugün. Neden? Çünkü seçimi kazandık. Bunda bana çok büyük destek olan Milletvekillerimiz, Aydın Milletvekillerimiz, Aydın İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve tüm meclis üyelerimiz hepsi burada. Milletvekillerimizin bana olan bu desteklerinden, bana ziyarete gelmelerinden son derece mutlu oldum. Sayın Bülent Vekilim de söylediği gibi bir Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı olarak önümüzdeki dönemde sosyal belediyeciliğin ne olduğunu herkese göstereceğiz. Ekibimizle birlikte ve hakikaten hem vekillerimizin hem genel merkezimizin hem Büyükşehirimizin hiçbir zaman başını önüne eğmeyeceğiz. Çok güzel hizmetler yapacağız. Zaten sizlere de en baştan söylemiştim, çok şanslıyım. Niye çok şanslıyım? Çok güzel bir ekibim var. İkincisi Aydın Büyükşehir'le güzel ilişkiler içindeyiz. Dört milletvekilimiz de burada. Ankara’dan da çok desteğimiz var. Bana burada bir tek şey düşüyor. Bu kadar destek varken, desteğin kıymetini bil ve hizmet et. Bu fikirle hizmete başlıyorum. Sizlere de çok teşekkür ediyorum . Vekillerime de tekrar geldiği için hoş geldiniz diyorum.” şeklinde konuştu.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 17.30.02 89Dccbc0

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 17.30.03 Afbc337E

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR