Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi. Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel başkanlığındaki oturumda ele alınan gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi. Oturumda Başkan Özel, önceki yönetimin belediye kasasını boş bırakarak gittiğini söyledi.

“TAŞ FABRİKAMIZ VARKEN DIŞARIDAN TAŞ ALINMIŞ”


Önceki AK Parti’li yönetimin bir yıl içerisinde harcanacak bütçeyi seçim zamanında üç ay içerisinde kullandığını belirten Belediye Başkanı Özel, “Seçim çalışması için yapılan harcamalar Belediye bütçesinden karşılanmış, hala bunları tespit ediyoruz. Belediye şirketleri doğru yönetilmemiş, şirket yetkililerinin sorumsuzca davranışları olmuş. Örneğin, taş fabrikamız varken dışarıdan taş alınmış. Taş gönderilmiş ama incelediğimizde taşın nereye gittiği, kime gittiği kaç metrekare gittiği belli değil. Seçim döneminde biz bunları biliyorduk, bu bilgiler bize geliyordu meydanlarda çok kez haykırdık, yapmayın etmeyin bu para Bozdoğanlının parası, 33 bin vatandaşın hakkına girmeyin dedik. Seçim dönemindeki yaptırdıkları işlerinin hiç birinin ödemesini yapmamışlar. Kasa boş, ancak Bozdoğan halkının içi rahat olsun. Bu işin üstesinden geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Baskan Ozelden Tepki Secim Calismasini Belediye Butcesinden Yapmislar 466823 D70Ed5D079994A8C78B3Cf5C66D979D9

“HALKIMIZ GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK”

İYİ Parti'de beklenen istifa! İYİ Parti'de beklenen istifa!


Başkan Özel’in konuşmasının ardından söz isteyen AK Parti Bozdoğan Meclis Üyesi Nazif Türköz, “Her seçim sonrası böyle şeyler yaşanır. Biz her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Bakılsın her şey doğrusu neyse o yapılsın, benim varsa benim de bakılsın. Biz AK Parti grubu olarak borcun ne kadar olduğunu bilmiyoruz.” şeklinde konuştu. Mali durum raporlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Bozdoğan Belediye Başkanı Özel, '33 Bin Bozdoğanlının hakkının hakkını yemem de yedirtmem de. Önümüzdeki günlerde Belediye’nin mali tablosunu sizlerle paylaşacağım ve tüm halkımız gerçekleri öğrenecek” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ