Aydın’ın Çine ilçesinde faaliyetlerini sürdüren CHP İlçe Başkanlığı, Halk Buluşması Gecesi düzenledi. Bir düğün salonunda büyük bir coşkuyla düzenlenen gecede Çine Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Mehmet Kıvrak’ın projeleri ile Belediye Meclis Üyeleri tanıtıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
“SANDIĞA GÖMECEĞİZ”
CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetimi, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Milletvekilleri Bülbül ve Karakoz, İl Başkanı Saatçı ve Başkan Kıvrak, alkışlar eşliğinde salona giriş yaptı. Salonu dolduran çok sayıda davetli, Başkan Kıvrak’a sevgi gösterilerinde bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk konuşan İlçe Başkanı Şahin, “Çine’de birlik beraberlik günü olacak. AK Parti iktidarından kurtulacağımız seçim, bu seçim olacaktır. O birlik ve beraberlik gününde onları sandığa gömeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 01.02.12 4
“17 İLÇEDE CHP BAYRAĞI DALGALANACAK”
Çine’de işin bittiğini söyleyen İl Başkanı Saatçı, “11 günümüz kaldı. Çine’de Mehmet Kıvrak, Büyükşehir de Topuklu Efe’mizle birlikte biraz daha çalışacağız. Aydın’da Topuklu Efe’miz ve 17 ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı dalgalanacaktır” diye konuştu.
“DÜNYAYA ÖRNEK PROJELER YAPIYORUZ”
Milletvekili Karakoz ise “Hem Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde hem Çine Belediyesi’nde hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek projeler yapıyoruz. Nerede sıkıştıysan yardıma CHP’li belediyeler koşuyor. Bundan sonra da CHP’li koşmaya devam edecekler. İnşallah sizin desteklerinizle Aydın Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu ile Çine’de Mehmet Kıvrak ile CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 01.02.12 3
“BUNLAR ÇİNE’NİN PROJELERİ
Başkan Kıvrak’a ‘hayırlı olsun’ diyen Milletvekili Bülbül, “Bu projeler çok net Çine’nin projeleri. Ne demiş Mehmet Kıvrak, ‘Çine sanat ve kültürün merkezi olacak’ demiş. Ne güzel demiş. Kendisine şimdiden hayırlı oldum diyorum.” ifadelerini kullandı. 
“ÇOK ÇALIŞARAK BUGÜNLERE GELDİM”
Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Başkan Kıvrak, “Bu güzel Ramazan gecesinde kıymetli Çineli hemşehrilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çine’miz için bugüne kadar beraber omuz omuza çalıştığımız meclis üyesi arkadaşlarıma hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, yuva kurup kök saldığım bu topraklarda, dürüstlüğümüzle, efendiliğimizle, çalışkanlığımızla gururlu bir yola çıktık. Baba parası yiyerek değil, dişimle tırnağımla, alın terimi akıtarak, hayatım boyunca çok çalışarak bugünlere geldim. Yaşamayan bilmez, varlığın kıymetini öğreten yokluktan da geçtik. İçinizden, sizlerden biriyim. Cennet Çine’min her köşesinde, her taşın altında bir anım, her ağacın gölgesinde bir hayalim var.” dedi.

Başkan Kıvrak talimatı verdi: Kurban Bayramı hazırlıkları başlıyor Başkan Kıvrak talimatı verdi: Kurban Bayramı hazırlıkları başlıyor

Whatsapp Image 2024 03 21 At 01.02.12 2
“MEHMET KIVRAK SÖZÜ”
Kıvrak konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Kim olduğumu, nasıl ve ne şartlarda yetiştiğimi bir an olsun unutmadan, güzel Çine’min güzel insanlarını kucaklamaya, sevgiyle sarmaya devam edeceğim. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle her bir hemşehrimin hayatına dokunacağım.
Bu güzel coğrafyaya iz bırakmak, Çine’me borcumu ödemek istiyorum. Toprağımızın bereketini birlikte paylaşmak istiyorum. Herkesin imrenerek baktığı, örnek aldığı, mutlu insanların hikayeleriyle dolu bir Çine için belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber çok çalışacağız. Gelecek dönemde de her kesime hitap eden projelerimizle Çine’mizi hak ettiği, layık olduğu günlere kavuşturacağız. Sözüm söz. Mehmet Kıvrak sözü.” 

Whatsapp Image 2024 03 21 At 01.02.12
İŞTE KIVRAK’IN PROJELERİ 
Toplantıda Başkan Kıvrak, seçilmesi halinde hayata geçireceği 18 projesini tanıttı. Başkan Kıvrak, asfalt üretim tesisi, pazaryeri ve otopark, kreş ve anaokulu projesi, gezici çocuk otobüsü, toplu konut projesi, Cumhuriyet Oteli’ne ek hamam, sauna ve fitness salonu, işletmelere güneş enerjisi desteği sağlayarak Çine enerji kooperatifi, Cumhuriyet kültür merkezi, kitap kafe, Çine üretici kooperatifi, biyogaz enerji tesisi, Çine yeni sanayi sitesi projesi, Kalabak sosyal yaşam alanları, yeşil kuşak 3’üncü etap projesi, sokak hayvanları doğal yaşam ve bakım merkezi açacaklarını ve kentsel iyileştirme ve kentsel dönüşüm, esnaf buluşmaları gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Kıvrak, kültür-sanat ve spor kenti Çine ve her alanda daha yaşanabilir bir Çine oluşturmak için hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.
Toplantıda yeniden aday gösterilmeyen belediye meclis üyelerine plaket verilerek hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 01.02.13Whatsapp Image 2024 03 21 At 01.02.13 2

Muhabir: HABER MERKEZİ