AYTO’nun 6. ve 17. komiteye kayıtlı Üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen EKSPOMED Eurasia 31.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon, Laboratuvar, Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ve İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen IBAKTECH 14. Uluslararası Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı olmak üzere sektörlerine yönelik 2 fuara katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik en yeni uygulamaları inceleme fırsatı buldu. EKSPOMED Fuarında tıbbi cihazlar, sistemler, teknolojiler, ürünler, donanımlar, sarf malzemeleri, ortopedik ürünler, sağlık hizmetleri, laboratuvar, analiz, teşhis, hastane ekipmanlarına yönelik yenilikler yer alırken, IBAKTECH Fuarında AYTO Üyeleri ekmek, pasta makinalarından dondurma, çikolata teknolojilerine birçok ürün ve malzeme çeşitliliği ile buluştu.

Bozdoğan elektrik kesintisi 17 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Bozdoğan elektrik kesintisi 17 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Ayto Uyelerinden Istanbuldaki Fuarlara Ziyaret 465834 Ed938F52Dfd7Cf2435F732994A2C3E3F

ÖNCÜ FUARLAR


Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ