Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirdi Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirdi

Kuşadası’nda, dün gece, Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir işletme önünde çıkan kavga ve silahla ateş edilmesi olayında karar çıktı. Olay sonrasında tutuklanarak adliyeye sevk edilen kişilerden Ö.K ve B.S tutuklandı. 

ALKOL ALDIKTAN SONRA ÇIKAN TARTIŞMADA SİLAHLAR KONUŞTU

Olay hakkında, Emniyet ekiplerinden alınan bilgide, Emniyet güçlerinin, bahse konu yere ekipleri ivedilikle sevk edilip, bahse konu yerde Ö.K. isimli kişi, iki arkadaşı ve 3 bayanla birlikte bahse konu mekana geldikleri ve alkol aldıktan sonra bir tartışma çıktığı belirtildi. Akabinde, bahse konu adrese Ö.K. isimli kişinin arkadaşları olan Z.S., B.S., T.K., C.K. ve D.İ. isimli şahısların geldiği ve av tüfeği ile işyerinde havaya ateş edildiğinin tespit edilmesi üzerine olaya karışan B.S., Ö.K., T.K., Z.S., C.K. ve D.İ. isimli kişiler yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konulup, olayda herhangi bir yaralanma olayı meydana gelmediği bildirildi. 
Kişiler, Emniyet’teki işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edilip, çıkarıldıkları Mahkeme tarafından T.K., Z.S., C.K. ve D.İ. isimli şahıslar, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ö.K. ve B.S. isimli şahıslar tutuklandı. 

Kaynak: HABER BÜLTENİ