Okul Anasınıfı tarafından düzenlenen etkinliği diğer sınıflar da okuyan öğrenciler de takip etti. İlçenin en genç çömlek ustası Emre Öztürk tezgahta uygulamalı olarak çömlek yapımını anlatırken öğrenci ve öğretmenler de çömlek yapımını deneyimleme şansı yakaladı. Anasıfının e-Twinnig projesine de uyumlu bir şekilde
çevre bilinci konusunda plastik şişelerin zararları, geri dönüşümün önemi de vurgulandı. Meşhur Karacasu testilerinin kullanımının sağlık açısından önemi anlatıldı.

Atakoylu Minikler Comlek Yapimini Ogrendi 468495 9Aec08Ebc909E35A8A29Dd44Bab58E31


ŞU BİLGİLER VERİLDİ


Okul internet sayfasında konu ile ilgili yapılan paylaşımda, "Kültürel mirasımız ve ilçemizin geçim kaynaklarında önemli bir yeri olan çömlekçilik öğrencilerimize tanıtıldı. Çömlekçiliğin tarihi , yapım aşamaları, inceliklerinin anlatıldığı etkinlikte öğrenciler eğlenceli bir çömlek yapma deneyimi yaşadılar ve el emeği göz nuru ürünler ortaya koydular. Ayrıca çevre bilinci konusunda plastik şişelerin zararları, geri dönüşümün önemi ve meşhur Karacasu testilerinin kullanımının sağlık açısından önemi vurgulandı. Etkinliğin gerçekleşmesinde başta Anasınıf öğretmenimiz Aylin Erişken olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Başkan Yetişkin, 19 Mayıs coşkusunu gençlerle paylaştı Başkan Yetişkin, 19 Mayıs coşkusunu gençlerle paylaştı

Atakoylu Minikler Comlek Yapimini Ogrendi 468495 75C475F17C4C920565D4804Bfdb5D877

Muhabir: Özgür Dedeoluk