Gündem

Öz, 'Yol 2017'de bitecek' sözlerine açıklık getirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, yapımı devam eden ve geçen yıl 2017 sonunda tamamlanacağı şeklinde ifadelerin kullanıldığı Karacasu-Kuyucak yolunun takipçisi olduklarını aktarıp yol hakkındaki konulara açıklık getirdi.

Abone Ol

YENİCE-BAŞARAN ARASI HİZMETE GİRECEK


Ekim ayının sonuna kadar Yenice ile Başaran arasında mahallelerin dışına alınacak yol çalışmasının bitirileceğini söyleyen Öz, “Buradaki asfaltlama çalışması bitirilmiş olacak. Başaran ve Yenice’nin dışına alınan yol 2017 sonu itibariyle hizmet vermeye başlayacak” dedi.

‘YOLUN TAKİPÇİSİYİZ’


Geçtiğimiz yıl kullandıkları ‘2017’de bitirilecek’ ifadelerine karşılık mevsim şartlarıyla 3,5 kilometrelik bir yolun 2018’e sarktığını dile getiren Öz, “2017’nin sonuna kadar bitireceğiz demiştik ama bu şartlar sebebiyle küçük bir uzama oldu. Önemli olan işin takip edilmesi, yürümesi. İnşallah bitireceğiz. Büyük ölçüde verdiğimiz sözü gerçekleştirdik. Yolun da Karacasu’daki gelişmelerin de takipçisiyiz” dedi.