Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.
Abone Ol
“MOBİLYACILIK MESLEĞİ, PEYGAMBER MESLEĞİDİR”
Açılışta konuşan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, "Mobilyacılık mesleği peygamber mesleğidir. Biz beşiği de yaparız, tabutu da. Seçimlere sayılı günler kala açılışta da siyasi atmosferi hissediyoruz. Açılış kurdelesinin bir ucunu Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, diğer ucunu Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan tutuyor. Demokrasi budur" dedi.
DAHA İYİ VE KALİTELİ HİZMET HEDEFİ
Üyelerine daha iyi hizmet vermek için hizmet binasını yaptıklarını ifade eden Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya ise, "Odamızın yeni yerini üyelerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için yaptık. Üyelerimizin işlerinin daha iyi olması ve burada ortak kararlar verebilmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
"SİYASETÇİLERİN KALBİ ESNAF ODALARINDA ATAR"
"Esnafın olduğu yerde umut vardır" diyen İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da, "Siyasetçilerin kalbi esnaf odalarında atar. Esnafın olduğu yerde umut vardır ve esnaf yaşadığı yerin mutemet insanıdır. Esnaf hala ayaktaysa ve şartlara direniyorsa umut tükenmemiş demektir" ifadelerini kullandı.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Aydın Ses Gazetesi sitemize
abone olun.