Asayiş

Kuvöz ararken bebeğini kaybetti

Aydının Söke ilçesinde doğum yapmak için gittiği hastanede kuvöz olmadığı gerekçesiyle kabul edilmediği iddia edilen 30 yaşındaki Dilek Yaldız, hastane hastane dolaşmasının ardından bebeğini kaybetti.

Abone Ol

AMBULANS ARIZA YAPTI!

Ambulans Denizli yolunda ilerlerken Kuyucak İlçesi Gencelli yakınlarında arıza yaparak yolda kaldı. Görevlilerin haber vermesi üzerine bölgeye en yakın 112 istasyonundan başka bir ambulans yönlendirildi. İddiaya göre, hamile kadın yaklaşık yarım saat sonra gelen yeni ambulansa aktarıldı. Ancak hamile kadın yolda 32 haftalık bebeğini kaybetti. Durumu ağırlaşan hamile kadın Denizli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

"İKİNCİ AMBULANS 5 DAKİKADA GELDİ"

Yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, “Hastanın 32 haftalık erken doğum nedeniyle sevki yapılmış. Yolda giderken de ambulans arıza yapmış ama 5 dakika içinde yeni bir ambulans sevk edilerek yola devam edilmiştir. Erken doğum olduğundan bu üzücü olay yaşanmıştır. Duyunca bizler de üzüldük” ifadelerini kullandı.