Gündem

Kuşadası Belediye Meclisi toplandı

Kuşadası Belediyesinin eylül ayı Meclis Toplantısı, Erkan Yücel Sahnesinde yapıldı. Toplantıya mazeretli olarak, Haydar Büyükdağ, Cem Arslan, Ali Genç, Tacettin Özden ve Zeliha Küçük katılmadı.

Abone Ol

  Toplantıda, 14-16 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek’in Bihaç şehrinde düzenlenecek olan 15. Uluslararası Ekoloji Fuarı’na, 1-4 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Marl şehrinde düzenlenecek olan VolksParkFest etkinliğine, 6-8 Ekim tarihleri arasında Romanya’nın Sinaia şehrinde düzenlenecek olan Sinaia Forever Festivali’ne, 20-22 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’ın Strumyani şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Folklor Festivali’ne katılım sağlanarak açılacak stantlarda ilçenin sahip olduğu turistik değerlerin tanıtımının yapılmasına karar verildi.
  Gündemin önem taşıyan maddelerinden spor kulüplerinden gelen nakdi ve malzeme talepleri, Plan Bütçe Gençlik Spor komisyonlarına sevk edildi. İmar plan değişikliği talepleri de ele alındı. AK Parti meclis üyeleri tarafından verilen oyun parklarına güvenlik kameraları yerleştirilmesi, gündem maddesi konunun araştırılması için Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu'na sevk edildi. Kuşadası estetiğine uymayan tabela ve ışıklı levhalar için gerilen önerge maddesi İmar Komisyonu ve Estetik Kurulu'na sevk edildi.
     Gündemindeki maddelerinin görüşüldüğü mecliste, gelecek toplantının Davutlar Mahallesi'ndeki Belediye Hizmet Binası'nda, 3 Ekim saat 16.00’da toplanmasına oy birliği ile karar verdi.