Gündem

Kruvaziyerler 9 bin 960 ziyaretçiyle Ege Port Limanı'nda

Turizmin gözde tatil beldelerinden Kuşadası'nda kruvaziyer hareketliliği sezonun gelmesiyle birlikte artarak devam ediyor.

Abone Ol

Kuşadası Ege Port Limanı'na sabah erken saatlerde demirleyen Bahamalar bayraklı Emerald Cruises ve Windstar Cruises ile Norveç bayraklı Royal Caribbean ve Yunanistan bayraklı Celestyal Cruises beraberlerinde getirdikleri 9 bin 960 ziyaretçi ile kente hareket ve bereket getirdi.

Kente giriş işlemlerinin ardından yolcuların bir kısmı düzenlenen turlar ile Kuşadası ve çevresindeki ören yerlerini ziyaret ederken, gezi tercihlerini kentten yana kullanan yolcuların ise kent merkezinde yer alan tarihi yerlerde, alış veriş merkezlerinde, kent meydanı ve sahil kenarlarında zaman geçirdikleri gözlemlendi.

Ege Port Limanı sezon sonuna kadar kruvaziyerleri ağırlamaya devam edecek.