Gündem

Kruvaziyerler 9 bin 410 yolcuyla Kuşadası'nda

Turizmin gözde tatil beldelerinden Kuşadası'nda kruvaziyer hareketliliği sezonun gelmesiyle birlikte artarak devam ediyor.

Abone Ol

Bu sabah erken saatlerde Kuşadası Ege Port Limanı'na demirleyen Bahamalar bayraklı Norwegian Viva ve Wind Spirit, Panama bayraklı MSC Divina ile Bermuda bayraklı Celestyal Journey beraberlerinde getirdikleri toplam 9 bin 410 yolcu ile kente hareket ve bereket getirir.

Kente giriş işlemlerinin ardından yolcuların bir kısmı düzenlenen turlar ile Kuşadası ve çevresinde yer alan ören yerlerini ziyaret ederken, gezi tercihlerini kentten yana kullanan yolcuların ise kent merkezinde yer alan tarihi yerlerde, alış veriş merkezlerinde, kent meydanı ve sahil kenarlarında zaman geçirdikleri gözlemlendi. Kuşadası yaz sezonu boyunca kruvaziyerleri ağırlamaya devam edecek.