Asayiş

Kaza kurbanı avukat sonsuzluğa uğurlandı

Aydın’da geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 53 yaşındaki avukat Suat Özdemir, yıllarca görev yaptığı Aydın Adliyesi’nde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Abone Ol

CÜBBESİ TABUTA KONULDU

Aydın’da 20 yıldır avukatlık yapan 53 yaşındaki Özdemir için yıllarca görev yaptığı Aydın Adliyesi’ne dün tören düzenlendi.  Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, meslektaşları ile Özdemir ailesi ve sevenleri katıldığı törende Özdemir’in tabutun üzerine avukatlık cübbesi konuldu. Törende Özdemir’in eşi Figen Özdemir ile çocukları Emin ve Ayşe Özdemir taziyeleri kabul etti. Avukat Özdemir’i kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirten Başkan Bozkurt, Özdemir’i unutmayacaklarını kaydederek aileye başsağlığı diledi.
Aydın Adliyesi’ndeki törenin ardından Özdemir’in cenazesi Bey Cami’ye getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özdemir’in cenazesi, Yenipazar’ın Dereköy Mahallesi’ndeki mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.