Gündem

Karacasulu öğrenci, Depboylu’ya dert yandı

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Karacasu Ülkü Ocağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu öğrencisi Okan Demirci, Depboyluya yaşadıkları sorunları aktardı. Karacasu Ülkü Ocakları Yüksekokul Teşkilatından Okan Demirci, dikey geçişin kaldırılmasının ardından ilçede öğrenci sayısının azaldığına dikkat çekti.

Abone Ol

REKTÖRLE PAYLAŞACAK 

Demirci, Karacasu için MYO’nun oldukça önemli olduğunu paylaştı. Depboylu, konuyla ilgileneceğini söylerken daha önce kendisine iletilen yurt konusu da Rektör Cavit Bircan’la yapacağı görüşmede paylaşacağını aktardı. 
  Yüksekokul konusunda yerel yönetimlere de iş düştüğünü dile getiren Depboylu, “Yerel yönetimin bu konuda çalışması gerekiyor. İlçe için bacasız fabrika demek burası. Ekonomiye bir canlılık katıyor. Bu sebeple yerel yönetimin destek olması gerekiyor. Tanıtımın yerel yönetim teşvikiyle yapılması gerekiyor. Ben önümüzdeki günlerde rektör beyle bir araya geleceğim. Orada da dile getireceğim” dedi.