İzmir'de Karacasu'nun hem adını hem tadını yaşatıyor
28 yıldır İzmir'de pidecilik yapan Karacasulu Uğur Usta, memleketinin hem adını hem tadını kilometrelerce uzakta yaşatıyor
"DÜSTURUMUZ İŞİNİ SEVEREK YAP"Meslek yaşamı hakkında bilgi veren Uğur Gün, "1996 senesinde mesleğe başladım. Çıraklığımı Buca'da eniştemin yanında yaptım. Ustamdan öğrendiğim 'işini severek yap ve işine saygı duy' prensibidir. Sonrasında çıkan ürün de güzel olur. Sunduğunuz hizmet de güzel olur ve el lezzeti de buna eklenince tarifsiz bir lezzet şöleni yaşarsınız. Yıllardır benimsediğim tek bir husus var işini sevip işine saygı duyacaksın ki memnun müşteri gülen yüzler ve müşterilerimizden gelen tek bir ellerinize sağlık sözü bizim için paradan daha değerlidir" dedi."HERKESİ BEKLİYORUZ"Sözlerini sürdüren Gün, "İzmir'de çok sayıda Karacasulu hemşehrilerimiz var. Bayraklı Karşıyaka, Çiğli her kesime hitap eden bir çok ürünümüz var ama tabiki de bizim önceliğimiz Karacasumuzun en önemli lezzetlerinden biri olan kıymalı pidemiz ve tahinli pidemiz. Karacasu pidesinin ününü önce tüm İzmire sonrasında tüm Türkiye'ye duyurmak asıl amacımız ve bizim bir görevimiz İzmir’deki hemşehrilerimizide bu lezzeti tatmaya bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Bunlar da ilginizi çekebilir