Aydınlıları sıkıntı ve stresten uzaklaştırmak amacıyla 7’den 70 herkese hitap edebilen ve 3 çiftin ortaklığında hayata geçirilen ‘256 Bowling ve Eğlence Merkezi’ törenle açıldı.
Abone Ol
Açılış törenine Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Gökhan Pehlivan, Aydın Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Özen Gündüz ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Taner, kente yeni bir iş yeri açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. AYGİAD Başkanı Pehlivan ise, özellikle genç iş adamlarının korkmadan yatırım yapması gerektiğini belirtti. İşletme ortaklarını tebrik eden AYTO Başkanı Ülken de, güç birliği yaparak Aydın'da ortaklık kültürüne güzel örnek olan işletme sahiplerine teşekkür etti.
“7’DEN 70’E HERKES KEYİFLİ VAKİT GEÇİREBİLECEK”
256 Bowling ve Eğlence Merkezi ortaklarından Uğur Özkan, "Burası, Efeler İlçemizin tek bowling salonu olmasının yanı sıra, en büyük eğlence merkezidir. 640 metrekarelik bu eğlence merkezinde bowling, oyun makineleri, bilardo ve çocuk oyun alanı yer alıyor. İnsanlar burada oyun oynamanın dışında, fast food ve ev yapımı hamburger de yiyebilir. 3 yaşından 70 yaşına kadar herkes, burada keyifli vakit geçirebilir, sağlıklı şekilde beslenebilir. Merkezimiz haftanın 7 günü 10.00 ile 24.00 saatleri arasında açık. Tüm Aydın halkını, eğlence merkezimize bekliyoruz" diye konuştu.
BAŞKANLAR BOWLİNG OYNADI
Konuşmaların ardından, kurdele kesimi ile 256 Bowling ve Eğlence Merkezi'nin açılışı yapıldı. Çocukları ile birlikte açılışa katılan davetliler eğlence merkezini gezerek oyun makinelerini inceledi. Başkanlar Ülken, Taner, Pehlivan ve Gündüz ise, bowling oynamayı tercih etti.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Aydın Ses Gazetesi sitemize
abone olun.