Gündem

Efeler'de 500 kişilik sucuk ekmek hayrı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, merhume Hacer Eryılmaz’ın vefatının yıl dönümü dolayısıyla, ailesi ve kasap esnafının katkılarıyla 500 kişiye sucuk ekmek ve ayran ikramı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Merhume Hacer Eryılmaz’ın eşi Süleyman Eryılmaz, eşinin ölüm yıl dönümünde hayır yapma kararı aldı. Kasap esnafının da desteğiyle Efeler ilçesinin Umurlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Rıfat Tunçbilek Ortaokulu’nda büyük bir hayır etkinliği gerçekleştirildi. Hayır etkinliği kapsamında öğle saatlerinde okul bahçesinde mangal yakılırken, pişirilen sucuklar, ekmek arası olarak, ayran ile birlikte 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine ikram edildi. Öğretmenlerle beraber yaklaşık 500 kişi sucuk ekmek yedi.

Okul Müdürü Özcan Kardeş, yaptığı açıklamada, “Güzel ablam Hacer Eryılmaz’ın ölüm yıl dönümüydü. Kendisini rahmetle andık. Her zaman yanımda olan, bu güzel hayrı gerçekleştiren Ümit Uçar, Ferhat Uçar ve Şirin Uçar kardeşlere teşekkür ederim. Sizler çocuklarımı sevindirdiniz, Allah da sizleri sevindirsin. Süleyman Eryılmaz abim, kesene bereket, Allah yerini doldursun” dedi.

Eryılmaz ailesi tarafından gerçekleştirilen hayır, okulda büyük bir mutlulukla karşılanırken, okul yönetimi ve öğrenciler hayırsevere teşekkür etti.