Gündem

Çine Belediyesi eğitim atölyesi öğrencisinden LGS’de büyük başarı

Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) Çine Belediyesi’nin ücretsiz Eğitim Atölyesi’nde hazırlanan Mustafa Ege Uyar, Aydın genelinde yüzde 2’lik dilime girme başarısı gösterdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, başarılı öğrenciye destek sözü verdi.

Abone Ol

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Enver Salih Dinçer’e teşekkür eden başarılı öğrenci Mustafa Ege Uyar, “Çine Belediyesi’ne ve yıl boyunca bizi sınava hazırlayarak, desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN DİNÇER’DEN DESTEK SÖZÜ


Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için Eğitim Atölyesi projesini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Enver Salih Dinçer, “Başarı; inançlı, kararlı ve disiplinli çalışmanın meyvesidir. Sınavlarda başarılı olarak hayallerine ulaşan öğrencilerimizi görmek bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimize desteğimiz sürecek. Öğrencilerimizin her birini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Tüm öğretmenlerimize ve güvenerek çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize de teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.