CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, eleştirilerin asıl nedeninin CHP’li belediyelerin dayanışmasından duyulan rahatsızlık olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Birliğimizden, hizmet etmemizden ve dik duruşumuzdan korkuyorlar. Ülke ekonomik krizle boğuşurken, vatandaş evine ekmek götürmekte zorlanırken AK Parti yöneticileri gerçek sorunları görmezden geliyor. CHP’li belediyelerin güç birliği yapmasından rahatsızlar.”

Aydın'da yürüyüş yaparken dere yatağına düşen şahıs kurtarıldı
Aydın'da yürüyüş yaparken dere yatağına düşen şahıs kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

"BU, SİZİN ZİHNİYETİNİZİN BIRAKTIĞI PİSLİK!"
Yeniköy’deki çöp sorununun yıllardır sürdüğünü vurgulayan Akın, eleştirilerin haksız olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: “Bu çöp dağı ne zamandır burada? Bu, sizin zihniyetinizin bıraktığı pislik! Şimdi ise Efeler, Kuşadası, Didim ve Koçarlı belediyeleri dayanışma içinde bu sorunu çözmek için taşın altına elini koyuyor. Rahatsız olduğunuz şey bu dayanışmadır.”

"HİZMETTEN GERİ DURMAYACAĞIZ"
Akın, Koçarlı halkının hizmet beklediğini ve CHP’li belediyelerin bu hizmeti sağlamak için kararlı olduğunu dile getirerek açıklamasını tamamladı: “Derdi Koçarlı’ya hizmet olmayanların, baskıcı zihniyetin çöküşünü gizlemek için çer çöpü bahane ettiğini herkes görüyor. Biz hizmetten geri durmayacağız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ