AYGİAD’dan Baştuğ’a ziyaret
Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Mehmet Öztaş ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztaş, AYGİAD’ın Aydın için projeler üreten bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öztaş, “AYGİAD olarak Aydın İl Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik. Derneğimizin yürütmekte olduğu projeleri ile planlanan projeler hakkında kendisine bilgiler verdik. Kendisine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ise, "AYGİAD Başkanı Mehmet Öztaş ve üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. AYGİAD'ın yeni yönetim kurulunu kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.
Bunlar da ilginizi çekebilir