Gündem

Aydın’da karne heyecanı! 199 bin öğrenci karne aldı...

Aydın’da 8 aylık eğitim maratonunun ardından 199 bin 181 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Vali Yakup Canbolat, karne dağıtıp öğrenciler heyecanına ortak oldu.

Abone Ol

Aydın'da da 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğretmen ve öğrenciler yaz tatiline çıktı. Okullarda çalan son ders ziliyle il genelinde 911 okul ve 9 bin 40 sınıfta eğitim gören 199 bin 181 öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı.

KARNELERİNİ ALDILAR

Aydın Valisi Yakup Canbolat, Efeler ilçesindeki Gazipaşa İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Törene Efeler Kaymakamı İlker Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile kurum müdürleri okul idarecileri de katıldı.

VALİ CANBOLAT’TAN KİTAP OKUYUN TAVSİYESİ

Vali Canpolat ve protokol heyeti öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Canbolat, öğrencilerden yaz tatilinde aileleriyle iyi vakit geçirip bolca kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Canbolat, 2023-2024 eğitim öğretim yılının kentte sıkıntısız bir şekilde tamamlandığını belirterek eğitim camiasına yeni eğitim yılı için başarı temennisinde bulundu.