Gündem

Aydın'da Elazığ lezzeti: Tel kebap etkinliğinde buluştular

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, gerçekleştirdiği etkinlikte üyeleri ile davetlilere tel kebap ikram etti. Akabinde derneğin Kürsübaşı ekibi tarafından misafirlerin eşliğiyle Elazığ’a ait güzide eserler seslendirildi.

Abone Ol

Aydın’da Elazığ’ın geleneksel lezzetlerinden tel kebap etkinliği düzenledi. Elazığ’ın kültürel zenginliklerini tanıtmak ve üyeler arasında dayanışmayı artırmak amacıyla Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği tel kebap etkinliğinde Elazığ biberi, tırnak ekmek, tulum peyniri ve üzüm de sofrada yerini aldı. Elazığ’ın özgü lezzeti olan tel kebap dernek üyeleri ve davetliler tarafından çok beğenildi. Ardından derneğin Kürsübaşı ekibi tarafından misafirlerin eşliğiyle Elazığ’a ait güzide eserler seslendirildi.

BAŞKAN GÜR’DEN TEŞEKKÜR

Güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirten Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AYED) Başkanı Necati Gür, “Hemşerilerimiz ve dostlarımızla bir araya gelerek Elazığ kültürümüzü paylaştığımız tel kebap etkinliğimizde; Elazığ biberi, tırnak ekmek, tulum peyniri ve üzüm soframızda yerini aldı. Kürsübaşı ekibimizin türkülerine eşlik eden misafirlerimizle birlikte, muhabbet dolu bir akşam yaşadık. Etkinliğimize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Köşk Kaymakamı Sayın Hasan Taş, Serinhisar Kaymakamı Sayın Musa Ayyıldız, GEKA Genel Sekreteri Sayın Ümit Gülyağı, PTT Başmüdürü Sayın Cebrail Akyel ve Yargı Akademi kurucularından Sayın Gökhan Gül başta olmak üzere tüm hemşerilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.