Gündem

Atabay, Gerçek Yalı Sitesi sakinleriyle buluştu

Didim Belediye Başkanı ve Millet İttifakının CHP’li Belediye Başkan Adayı A. Deniz Atabay, ilçenin en eski ve büyük sitelerinden olan Gerçek Yalı Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Atabay, yeni dönemde planladıkları projelerini anlatarak hayata geçiremedikleri hizmetlerin bürokrasiye takılmasından dert yandı.

Abone Ol

"İLÇEDE DEĞİŞİM SÜRECEK"

Atabay, hazineden istedikleri arazilerin bürokrasinden kaynaklı imzalardan geçmemesi nedeniyle tahsis edilemediğini, projelerin bu döneme sarktığını dile getirdi.
Seçildikleri dönemde vadettikleri projelerin yüzde 85’ini hayata geçirdiklerini kaydeden Atabay, yeni dönemde hazırladıkları projelerle ilçedeki değişimin devam edeceğini belirterek destek istedi. Başkan Atabay projelerinden bahsederken, site sakinleri de alkışlarla Atabay’ın yanında oldukları mesajını verdi.