Gitti bir ton çilek! Nazilli’de tarlaya biyokimya atığı taşıyan kamyon devrildi Gitti bir ton çilek! Nazilli’de tarlaya biyokimya atığı taşıyan kamyon devrildi

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığı şüphelinin aracının takibe aldı. Ekipler, fiziki ve teknik takibinin ardından 09 YC 002 plakalı aracı, Efeler İlçesi Gölhisar mevkiinde durdurmaya çalıştı.

SAKLANIRKEN BULUNDU

Dur ikazına uymayarak ekip otosuna çarpan ve kaçan araçtaki 2 şahıs Çeştepe Otoban Şantiye mevkiinde aracı bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Şüphelilerden biri izini kaybettirirken diğer şüpheli Murat G. harfiyat kamyonun kasa altında saklanırken yakalandı. Murat G’nin üzerinde ve aracında yapılan aramada; 52 gram metamfetamin maddesi, tabanca, 20 adet fişek, 26 adet tabanca mermisi ile birlikte 20 bin 110 lira ele geçirildi.

Zehir Tacirinin Sabikasi Kabarik Cikti 457956 A7A2A464892738445Cd57Cb05D4Ee9A8

İKİ SUÇTAN TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Murat G’nin yapılan sorgusunda birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma ve kasten yaralama suçlarından arandığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Murat G. gasp ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE