Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu Gaddar dizisi, konusu ve oyuncuları ile sıklıkla gündeme gelmektedir. Gaddar’ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan kimdir sorusunu yanıtladık!

Gaddar Aydan Kimdir?

Aydan, dizide Dağhan’ın sevgilisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Aydan, oldukça dik başlı ve dediğim dedik bir yapıya sahiptir. Özgürlüğüne oldukça düşkün olan Aydan, verdiği kararlar doğrultusunda asla geri adım atmamaktadır. Hatta kararlarını uygulama konusunda, sevdiklerini bile karşısına almaktadır.

Güçlü duruşu ve sevgilisi Dağhan’a olan bağlılığı ile, dizide oldukça dikkat çeken bir karakterdir. Gaddar Aydan kimdir sorusuna cevap verdikten sonra, karaktere can veren Sümeyye Aydoğan’ı tanıyalım…

Sumeyye Aydogan Kimdir 2

Sümeyye Aydoğan Kimdir?

Adından sıkça söz ettiren Sümeyye Aydoğan, sektöre yeni adım atmış başarılı bir oyuncudur. Kariyerine 2020 yılında Aile Hükümeti adlı film ile adım atmıştır. 

2021 yılında ise, Caner Cindoruk ve Cansu Dere’nin başrolü paylaştığı Sadakatsiz adlı televizyon dizisinde yer almıştır. Sümeyye Aydoğan, bu dizideki oyunculuğu ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Daha öğrenciyken kariyerine başlayan Sümeyye Aydoğan, 2022 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Oyunculuk dışında da yetenekli olan ünlü isim, 2019 yılında İlhan Şeşen’in Ellerimde Çiçekler adlı parçasını yorumlamıştır. Sümeyye Aydoğan bu şarkıyla, ilk single’ını çıkartmıştır.

Kariyerinde basamak basamak ilerleyen Sümeyye Aydoğan, şu an Gaddar dizisinde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmaktadır. Sümeyye Aydoğan Serenay Sarıkaya’ya olan benzerliğinden dolayı da oldukça gündem olmuştur. Çağatay Ulusoy’un dizideki partnerini Serenay Sarıkaya zanneden dizi severler bir süre bu konuyu tartışmıştır.

Sumeyye Aydogan Kimdir 4

Sümeyye Aydoğan Kaç Yaşında? Nereli?

Sümeyye Aydoğan kimdir, merak edenleri için ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim…

Sümeyye Aydoğan yaş konusunda da oldukça merak edilmektedir. 2 Nisan 1999 tarihinde doğan oyuncu henüz 25 yaşındadır.  Doğum yeri İstanbul olan Sümeyye Aydoğan, aslen Arnavut kökenlidir.

Sumeyye Aydogan Kimdir 3

Sümeyye Aydoğan Dizi ve Filmleri

Sektörde yeni olmasına ve genç yaşına rağmen başarılı projelerde yer almıştır. Sümeyye Aydoğan TV dizileri ve filmleriyle de oldukça merak konusudur.

Ünlü isim bir dönem Taçsız Prenses Sümeyye Aydoğan olarak tanınmıştır. Sümeyye Aydoğan’ın dizileri aşağıdaki gibidir:

  • Kahraman Babam (2021)
  • Sadakatsiz (2021)
  • Duy Beni (2022)
  • Taçsız Prenses (2023)
  • Dönence (2023)
  • Gaddar (2024)

Ünlü oyuncu Sümeyye Aydoğan filmleri ise kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Aile Hükümeti (2020)
  • Hatıran Yeter (2024)

Sümeyye Aydoğan tv dizileri ve sinema filmlerinin yanı sıra, bazı internet yapımlarında da yer almıştır. Ünlü oyuncu Geçen Yaz, Akif ve Magarsus adlı yapımlarda boy göstermiştir.

Sumeyye Aydogan Kimdir 5

Sümeyye Aydoğan’ın Sevgilisi Kim?

Sümeyye Aydoğan kimdir sorusunun yanında oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor.

Sümeyye Aydoğan’ın uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Atakan Hoşgören ile sevgili olduğu bilinmektedir. Ancak Sümeyye Aydoğan Atakan Hoşgören ilişkisi bitti mi, hayranları tarafından oldukça merak konusudur.

Sümeyye Aydığan Instagram’ı oldukça aktif kullanan ünlüler arasında yer almaktadır. Bununla birlikte sevgilisi ile olan fotoğrafları, hayranları tarafından beğeni yağmurlarına tutulmaktadır. Ancak başarılı oyuncunun sevgilisi ile olan fotoğraflarını kaldırması, ayrılık konuşmalarını da beraberinde getirmiştir.

Atakan Hoşgören Kimdir?

Atakan 5 Ağustos 1999 İstanbul doğumlu bir aktördür. Henüz 24 yaşında olan oyuncu, Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitirmiştir. Kariyerine çocuk yaşta başlayan Atakan Hoşgören; Dönence, 4N1K İlk Aşk, Akıncı gibi dizi ve filmlerde yer almıştır.

Dünden Bugüne Cem Yılmaz'ın Sevgilileri Listesi! Dünden Bugüne Cem Yılmaz'ın Sevgilileri Listesi!

Daha çok reklam filmleri ile tanınan ünlü isim, kariyerine adım adım devam etmektedir. Özel hayatı ile oldukça konuşulan ünlü isim, Sümeyye Aydoğan ile birlikteliğiyle bir süre gündemden düşmemiştir. 

Muhabir: Ömer ARAZ