Başkan Kaya: “Öfke var ama meclis üyeleri ile çalışırım” Başkan Kaya: “Öfke var ama meclis üyeleri ile çalışırım”

Meteoroloji Uzmanı Yusuf Ziya Yavuz açıkladı; 81 ilde etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışlar bugün başlıyor ve yarın devam edecek. Sağanak, İzmir, Aydın ve Muğla'yı pazar günü etkilemeyecek. Meteoroloji Uzmanı Yusuf Ziya Yavuz, “Hafta sonu cumartesi günü tüm yurtta, pazar günü ise güney ege kıyıları haricinde ülke genelinde gök gürültülü sağanak yağışların görülmesini beklemekteyiz” dedi.

İZMİR, AYDIN VE MUĞLA'YI O GÜN ETKİLEMEYECEK

Hafta sonu yağışların ülke genelinde görüleceğini belirten hava tahmin uzmanı Yavuz, “Hafta sonu cumartesi günü tüm yurtta, pazar günü ise güney ege kıyıları haricinde ülke genelinde gök gürültülü sağanak yağışların görülmesini beklemekteyiz” ifadesini kullandı. Bu ifadelere bakıldığında, İzmir, Aydın ve Muğla pazar günü yağışlardan etkilenmeyecek.

Ekran Görüntüsü 2024 05 04 170142

Sıcaklıkların cumartesi günü ülke genelinde düşeceğini vurgulayan Yavuz, “Pazar günü ise kuvvetli poyrazla birlikte batı bölgelerimiz sıcaklıklarının bir miktar daha düşmesini bekliyoruz. Önümüzdeki hafta ülke genelinde sıcaklıklar oldukça düşecek. Bunun yanında pazar günü yağışlar da yine Doğu bölgelerimizde kuvvetli” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ